anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cainii mei s-au batut (pikinez si lup). Lupul ia scos ochiul sau asa cred crying e plin de sange. Deci nu mai stiu ce sa-i fac sunt disperata sad help

Răspuns Câştigător
| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Acasa nu poti face nimic, du-te repede la un veterinar, sau suna la cineva care crezi tu ca stie macar sa examineze un caine.Acasa nu o sa poti face nimic...mai mult te sperii si te induiosezi de el si o sa incepi sa il strangi in brate si o sa spui "gata, cutu nu o sa se intample nimic".Asa ca du-te repede, fuguta la un doctor sau veterinaR.

7 răspunsuri:
| Cella a răspuns:

Pff... veterinar. daca e asa grav singura nu poti sa ii faci mare lucru ...saracutusad
sper sa se faca binesad

| LaughOutLoud a răspuns:

Du-i la veterinar si eutanasiazal sau fa-i ceva la ala lup (pune-l in lesa, etc)

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Dul la veterinar urgent altfel poate sa faca infectie si e ff grav dupa aia

| cățelușa56 a răspuns:

Pai curatai ochiul, sa nu se infecteze iar apoi panseazal.Succes!

| Andumin a răspuns:

Dul la veterinar URGENT si lupul leagal sau nu il mai pune in aceeasi cusca cu pikinezul! Te rog nul mia pune langa lup Si dul la doctor! Tu nu ai ce sa-i faci!

| Deea a răspuns:

Cred ca iti dai seama si tu ca de unul dintre ei trebuie sa te desparti, ori de pikinez ori de lup, pentru ca impreuna nu o sa-i mai poti tine...

| Patry a răspuns:

Urgent la veterinar! Poate trebuie chiar operatie! Du-te la veterinar nu mai sta pe ganduri!