| Tsunade99 a întrebat:

Deci chestile astea mai credibile din Naruto exista, de genul Hokage? Ninja stiu ca exista dar Hokage? Astept pareri.

15 răspunsuri:
| Th3DJBiscuit a răspuns:

Da Sa Stii Ca Exista Genul Hokage(Hokage insemna presedinte in japoneza)in japonia exista hokage in anumite tari sunt diferiti de exemplu tokyo este hokage adica primarul din tokyo si in alte tarii sunt altfele da sa stii ca nu exitsa jutsuri ninjutsuri etc appropo kunaiuri shurikenuri exista sunt in japonia de peste 10 mii de ani findca ca erau razboaie se faceau shurikenuri kunaiuri pergamente(pergamentele nu sunt facut pentru jutsuri ci sunt ca o carte scrii si citesti din pergamente) si sa stii ca animeurile nu au fost primele ci manga a fost prima cand se intampla o poveste si cel care a creat-o se transforma in manga si apoi in anime si naruto exista si alte personaje dar nu cu jutsuri anime e creat dupa un caracter real naruto si sasuke si sakura exista dar nu folosesc jutsuri crede-ma sa stii sunt expert in naruto e serialul meu anime nr.1 sunt cel mai mare fan am vazut toate episoadele toate filmele etc cate o data exista o competitie numita cosplay in competitia aia oameni coppiii se imbraca ca personajele din anime gen dragon ball z gt kai zkai hisho heroies naruto naruto shippuden yuyuhakusho etc. sa stii ca exista ca in japonia anime se creeaza dupa un om real FUNDA.

| BalogBeniamin a răspuns:

Mai Naruto este un desen animat ca si scooby doo judeca tu ai vazut pe cineva sa fac jutsuri?
dar oricum eu iti spun NU exista Hokage sau KazeKage

| Ichigo a răspuns (pentru BalogBeniamin):

Naruto e desen animat? ..mai pune mana pe carte... se numeste anime care e produs dupa o serie de carti manga. Si multe aspecte din Naruto chiar exista in viata reala dar sub o alta forma... un anime are mereu un sambure de adevar ( exceptie cele ecchi si hentai ) Ca de exemplu energia spirituala numita chakra, diferite stiluri de lupta sau relatiile dintre oameni. Si din moment ce titlurile de Hokage, Kazekage, Tsuchikage, etc. au corespondent in alfabetul Kanji si nu Katakana, asta inseamna nu numai ca sunt adevarate, dar si ca au o vechime de 17 secole ( in sec 4 s-au adaptat pentru prima data caracterele Chinezesti in Japonia si s-a format alfabetul Kanji. Atunci, absolut toate lucrurile au primit un caracter Kanji pentru a putea fi scrise ).

| Tsunade99 explică (pentru Ichigo):

Stiu, si eu citesc manga-uri. Merci de raspuns a fost folositor.

| Tsunade99 explică (pentru BalogBeniamin):

Ok deci...nu conteaza. Dar sunt facute dupa ceva, de asta am intrebat.

| AlexanderTheG a răspuns (pentru BalogBeniamin):

Tu esti un desen animat, ma abtin sa iti spun altceva pentru ca ti-a spus Ichigo destule, naruto nu e un denen la care te uiti tu ci cultura unei tari, tot ce e in naruto e si in vita reala, binenteles un pic modificat, chakra exita si in viata reala doar ca nu e exact acelasi lucru ca la naruto, hokagele exista si el e ca un fel de comandat al armatei, un timp era chemat si asa, lordul feudal, adica cel care a fondat, regele trai, betiile cu cozi, provin din legendele japoniei si multe multe altele.
Naruto e cultura nu desen animat!

| Tsunade99 explică (pentru AlexanderTheG):

Exact la asta ma refeream si eu. Si ma bucur ca exista un raspuns pe aici care chiar sa-mi raspunda la intrebare. Stiu ca exista nu stiu cate puncte de chakra, ninja si altele (ma rog juts-uri nu), De asta intrebam daca exista si hokage. Iar la raspunsul ca Scooby Doo...m-am simtit Eu jignita cand se poate cumpara Naruto care este cel mai tare anime cu asa ceva..Eu am plans la Naruto cand au murit aia de foarte multe ori si e realizat foarte bine e si drama, actiune, romantic, comedie cum sa spui ca e ca Scooby Doo care nu-i...NIMIC adica lol e imposibil sa spui asa ceva. Si/meriti fundawinking

| AlexanderTheG a răspuns (pentru Tsunade99):

Ma bucur ca ti-am fost de folos :)
Te astept pe http://narutofan.forumulmeu.ro/forum daca vrei binenteles, aici o sa poti pune mereu intrebari despre naruto si o sa primesti un raspuns decent si multe multe altele.

Ba voi santeti copii? animele are un sambur de adevar? si au... Naruto chiar exista dar sub o alta forma ba da judeca oleaca ti tot una sa vin eu si sa iti zic : Eu is Itachi da sub o alta forma? mai crede? judecati ma oleaca, ca doara nu aveti 10 ani

Deci... eu ti-am zis ca esti copil... cum sa plangi ma cand mor oameni in anime-uri adica mai bine plangi dupa ele decat dupa mii si sute de mii care mor in `lumea reala`

Numa aud: o facut vecinu Edo Tensei si o reinviat-o pe bunica moara de 15 ani

| CAteluuuuu a răspuns:

Da,exista! o sa-ti explic ce este de fapt hokage deoarece eu am 27 de ani si am stat intr-un sat cu asemenea traditii...Hokage (火影; literal înseamnă "Umbra de foc") sunt lideri de Konoha. Ele sunt, în general, cel mai puternic în sat, deşi ideologia şi renume joacă un rol important în lor de a fi ales pentru poziţia. Patru Shinobi şi un Kunoichi au câştigat acest titlu până în prezent, cu un alt Shinobi câştigând titlul de candidat Hokage.
În general, noul Hokage este selectat de către actualul Hokage la pensie, dar în cazul în care vechiul hokage moare sau este incapabil înainte de a putea să facă acest lucru, daimyo de foc va numi un candidat Hokage, la recomandarea Consiliului Konoha şi daimyo de foc consiliu. Ulterior, candidatul va trebui să fie aprobat de către jōnin a satului pentru a deveni oficial Hokage.

După ce a fost aprobat, se muta in Residence Hokage să trăiască şi au feţele sculptate în spatele monumentului. În cazul în care fostul Hokage este încă în viaţă, ei vor păstra, în general, ajuta, face tranziţia mai uşoară şi mai stabil. Hokage să titlul lor de viaţă, chiar şi după ce s-a retras din serviciul activ. Biroul Hokage este situat în partea administrativă a Academiei. sper sa-mi dai funda ca am avut ceva de scris dar ce am relatat in cele de mai sus este adevarat...asa ca sper sa-mi dai funda!

| Tsunade99 explică (pentru CAteluuuuu):

Adica serios. Cum ai trait intr-un sat de acela, adica in Japonia? si raspunsul e luat de aici: http://naruto.wikia.com/wiki/Hokage. Bitch please am cautat si eu dar...chiar asa? Doamne copii din ziua de azi

| CAteluuuuu a răspuns (pentru Tsunade99):

Da si in japonia un timp dar si in china...

| qfasfasfa a răspuns:

Nu nu exista Hokage, kazekage si din astea, da egzista semnele de politete ca -kun,-chan,-sensei etc.(naruto-kun, sakura-chan le vei vedea daca te uiti la naruto shippuden. sper ca te-am ajutathappy dai te rog funda sau macar vot?