Ba exista! Si vorbesc serios! Cu toti care nu cred sunt niste prosti si niste fraieri! Eu am 10 ani si va zic ca eista mosul! Nu mai fiti asa ca apoi nu va mai aduce cadouri! Sa stiti cu toti ca exista! Fraierilor, railor, cei care nu cred in mosul! Mosul exista!
Nu exista fetita mamii! Sunt doar niste sarbatori si o stare de spirit! Ar fi trebuit sa-ti spuna parintii tai, nu sa afli brutal de pe net.
http://www.121.ro/articole/art2545-mami-exista-mos-craciun-.html
Barbie331
1.fraiera si proasta esti tu
2.ai 10 ani si inca nu tiai dat seama ca nu exista nu pot sa cred, cred ca esti mult mai mica de atat
3. nu ne faci pe noi fraieri nu tiam facut nimic asa ca mai taci
Si Miruna nu exista mos craciun a fost o ruda sau ceva si o sa afli in timp ca nu exista. E doar ceva ce spun parinti de bucuria copiilor ca il ateapta pe mosu.etc. Nu te supara! Era dragut sa mai crezi in continuare dar acum ca tiau zis toti.am zis si eu
N U e adevarat j te pacales parintii asa s-a intamplat si cu mine pune un venic o rude pe cineva sa te sperie sa se deghizele in mos creaciun nu exista nu te mai lasa pacalitaaaa nu e adevarat mie aprintii mia-u spus cand te cansidera destul de mare o sa iti spuna
Am 10 ani si imi cunosc rudele a si mama nu mi-ar si cumparat lucruri de 400-500 ron
Am 10 ani si imi cunosc rudele a si mama nu mi-ar si cumparat lucruri de 400-500 ron Ma refeream credeti in aceasta sarbatoare?
Bravo Barbie331 ca macar tu crezi in acest spirit, tu observi acea armonie in casa
Nu cred pentru ca chiar parintii mei mi-au spus ca de fapt ei puneau cadouri sub brad(asta dupa ce mi-am dat eu singura seama) Ce nu vad cu ochii mei, nu cred(exceptie-religia) )
Nu mai cred...am aflat de pe TPU ca nu exista.
Dar...cine stie. Ai rabdare pana la Craciun.
Scuze daca te dezamagesc, dar nu exista, Mos Craciun sunt parintii, imi pare rau btw cati ani ai?
Scuza-ma, am facut 11 ani in august si eu stiu ca nu exista mos craciun de la 7, si mie mi-au facut parintii din-astea, si s-a dovedit ca era un prieten, fara suparare
Barbie331 sunt de acord cu tine mosul chiar exista ca eu l-am vazut in fata ochilor ca am castigat o excursie si eram cu o trietena care vroia sa ii dea jos totul dar nu mergea deci mosul exista si nu mai crede in prosti astia ca este aevarat mosul exista si nici unu dnintre toti in afara de barbie331 nu aveti dreptate eu am fost cu toate rudele parinti de revelion si toti vecini mei sunt slab si nici un dintre vecini mei nu a fost e craciun acasa si totusi a aparut mosul
Trebuie doar sa crezi in magia craciunului...
Restul vine de la sine.
si da deea are dreptate
MOS CRACIUN EXISTA...
[la protv]
Salut. Mai. uite sa-ti povestesc ceva cand eram printr'a doua vroiam de mos craciun calculator. Iar acel craciun l'am facut la tara apoi cand am venit de acolo am gasit calculatorul.Sti unde? In sufragerie.langa usa de la balcon. De unde a aparut? Nici acum nu'mi pot imagina, pentru ca parintii mei au fost cu mine la tara, dar sa stii ca e frumos sa crezi in spiritul lui mos craciun.chiar daca la un momendat o sa stii cine a fost mosul
Nu exista:-J.sunt doar 'povesti' pentru copii mici. dar nu exisa! Daca nu sunt parintii pun pe cineva.rude.e.t.c sa faca 'sacrificiul ca sa nu ii vedeti si sa nu va prindeti ca nu exista... dar chiar asa e nu exista!
Si barbie 331 este o fata dusa cu capu ca so zic pe romaneste pentru ea exista Mos Craciun in visele ei viseaza si ea cu ochii deschisi ca nu are ce sa faca...
Oricum.papa
Si eu am patit asta crede-ma dar e dragut sa crezi si nu zic ca nu exista dar nu el da cadouri obiecte ci da cadouri cum ar fi: dragostea, fericirea, sanatatea...etc si poti sa nu ma crezi dar ar trebui
(9 ani)
Doamne ma tampesk copii astia care cred in mos craciun...treziti-va la realtitate adica daca credeti in mos craciun crdeti si in zana dintisorilor?!?
Ce naiba sa fim realisti...eu va zic o intamplare in ajun de craciun
cand a venit mama de la cumparaturi am vazut-o cu cadourile in brate si a intrat in casa si le-a askuns...si a doua zi era acelasi ambalaj de cadouri deci
NU EXISTA MOS CRACIUN!
Sorry, nu exista ia fi atenta:stai putin si gandeste-te ca de craciun la tv de obicei la povestiri adevarate sau ma rog la stiri arata copii saraci la care nu a venit mosul pentru ca? pentru ca nu avea cine sa le aduc cadouri! imi pare rau dar crezi in iluzii