| aaaa12345 a întrebat:

DEci cine cu crede in mos Neculaie si Mos Craciun? Eu cred...anul trecut am mers cu mama si cu tata in centru lasand pe hol doua bidoane de vin. Ia ghiciti ce s-a intamplat si cand trebuia sa vina Mos Craciun eu cu mama si cu tata eram in bucatarie si am auzit vocea lui Mos Craciun.la-am zarit, gras, si o voce ragusita mancase fursecuri(stase 1-2 minute)parerea voastra credeti?

Răspuns Câştigător
| Barbie331 a răspuns:

Ba exista! Si vorbesc serios! Cu toti care nu cred sunt niste prosti si niste fraieri! Eu am 10 ani si va zic ca eista mosul! Nu mai fiti asa ca apoi nu va mai aduce cadouri! Sa stiti cu toti ca exista! Fraierilor, railor, cei care nu cred in mosul! Mosul exista!

33 răspunsuri:
| Alexia_2635 a răspuns:

Nu există. Părinţii te păcălesc, deoarece este o poveste cu nişte fetiţe sărace şi Moş Niculaie care le punea bani în ghetuţe(o să înveţi la religie) şi cu Moş Crăciun tot la religie o să înveţi sau caută pe net.Nu vreau să te dezamăgesc, dar nu există este doar o bucurie a copiilor aşteptându-l pe Moşul cu fursecuri, suc şi o scrisoare frumoasă. Poate când o să mai creşti părinţii tăi îţi vor spune că de fapt ei au fost. Şi vocea groasă şi ce-ai mai zis tu:sunt nişte oameni care fac pe Moş Crăciun(pe unii îi plăteşti ca să vină, iar dacă ai rude mai grăsuţe sau vecini îi pune pe ei, costume de Moş Crăciun se găsesc la tot pasulhee hee )
Pa, pa. Te pup. Fundiţă?
Alexia.

| Unicorn192 a răspuns:

Wtf laughing)
Mos Craciun nu exista! Trebuie sa ai 8 ani ca sa crezi rolling on the floor)

| Arman a răspuns:

Hey copil mic tongue, eu zic sa mai cresti, ca dupa parearea mea ai 6 ani sau 7 ani.
Mos Craciun/Mos Neculaie, sunt parinti tai, si faza cu venitu mosului si vocea lui., a pus mama/tata'l tau sa puna pe cineva mai grasut sa faca rolul lui Mos Craciun, ca sa te simiti tu bine, si sa crezi in el. Bafta.

| RoxanaFrumusik a răspuns:

Pai tot o intreb pe mama... zice ca exista dar eu cred in varumio[a zis ca nu exista]