| aaaa12345 a întrebat:

DEci cine cu crede in mos Neculaie si Mos Craciun? Eu cred...anul trecut am mers cu mama si cu tata in centru lasand pe hol doua bidoane de vin. Ia ghiciti ce s-a intamplat si cand trebuia sa vina Mos Craciun eu cu mama si cu tata eram in bucatarie si am auzit vocea lui Mos Craciun.la-am zarit, gras, si o voce ragusita mancase fursecuri(stase 1-2 minute)parerea voastra credeti?

Răspuns Câştigător
| Barbie331 a răspuns:

Ba exista! Si vorbesc serios! Cu toti care nu cred sunt niste prosti si niste fraieri! Eu am 10 ani si va zic ca eista mosul! Nu mai fiti asa ca apoi nu va mai aduce cadouri! Sa stiti cu toti ca exista! Fraierilor, railor, cei care nu cred in mosul! Mosul exista!

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mos Craciun nu exista exista spiritul craciunului
toti spuneti bazaconii
care. i faza ei gandescce vor daca cred sau nu eu cred in mos nicolae si craciun dar cine crede in iepure este idiorlaughing

| Gicuta a răspuns:

Doamne ma tampesk copii astia care cred in mos craciun...treziti-va la realtitate adica daca credeti in mos craciun crdeti si in zana dintisorilor?!? laughing
Ce naiba sa fim realisti...eu va zic o intamplare in ajun de craciun
cand a venit mama de la cumparaturi am vazut-o cu cadourile in brate si a intrat in casa si le-a askuns...si a doua zi era acelasi ambalaj de cadouri deci
NU EXISTA MOS CRACIUN!

| Unicorn192 a răspuns:

Wtf laughing)
Mos Craciun nu exista! Trebuie sa ai 8 ani ca sa crezi rolling on the floor)