| Andrushk_4587 a întrebat:

Deci in primul rand dau fundalaughing)...Am si eu o problema in legatura cu pisica mea are un anisor.si are ceva la picior a impins-o handicapatul de vecinamiu de pe balustrada balconului :@ de la etajul 3 si am fost cu ea la veterinar aia i-a facut o injectie.cu antibiotic ca sa ii amelioreze durerea a zis ca e ceva in legatura cu bazinul ca e de la el si schiopateaza. poate cineva sa imi spuna? adica de la bazin/? de acolo s-a lovit ea si o doare labuta? si zis ca trebuie sa ii fac o radiografie la facultate.nu stiu cum.1. la ce facultate? unde?( adica?) 2. cam cat costa radiografia? am inteles ca daca e pe moment acum si ca o sa i se vindece e bine si daca nu trebuie sa ifaca operatie.crying( sper din tot sufletul sa se faca bine big grin

Răspuns Câştigător
| Fikki a răspuns:

Si eu am patit la fel, doar ca peste a mea a dat masina...sadTrebuie sa o duci la radiografie sa vezi exact ce os este rupt sau ce are.Iar apoi te duci la veterinar cu radiografia.Sincer,nu cred ca va trebui sa fie operata trebuie doar sa ai multa grija de ea pana se va face bine.Cam 2-3 saptamani si va fi ca noua.Bafta!

1 răspuns:
| Melissssa a răspuns:

S-a facut ea binebig grinlaughing