Poate e o eczema.Am un caine mai sensibil caruia ii mai ies eczeme cu un fel de mucus.Dau cu apa oxigenata, se usuca iar in 2 sapt ii trece si ii creste parul la loc.Ies din cauza alimentatiei dar cauza poate si si o alergie la anumite reactii chimice sau alergii alimentare, infectie.Du-l la veterinar oricum, el stie cel mai bine ce s-a intamplat acolo.
Scabie,cam asta este din ce zici. Mergi urgent la medicul veterinar, o sa-ti dea o solutie cu care sa-l speli si poate o crema ceva.
De obicei cand un caine se raneste si iese sange asta atrage muste iar mustele mananca usor usor de acolo iar rana se extinde.
Sfatul meu este sa il ti deparet de muste si daca nu merge ar cam trebui sa stai cu ochii pe el.
Imi pare rau dar dul la veterinar ca poate sa creasca si mai rau rana aia adica sa se extinda poate are vreo boala ca si motanul meu a facut la fel l-am dat cu crema dar saracul era batran catelul tau cati ani are?
Saracutul Cel mai bine si cel mai sigur este sa il duci la un consult veterinar pentru al vindeca, pansa sau a-ti da un medicament sau o alifie Sper sa se faca bine! Fundoi
Poate fi vreo infectie du-te la veterinar in cel mai rau caz poate sa zgiriat sa muscat cu alt caine etc