| TurnOn a întrebat:

Deci...Lunea asta pe 11 imi botez hamsterita! am lista invitatilor; meniul si petrecerea; nashika si preotul dar simt ca lipseste ceva dar nu stiu ce! crying ce am omis? sad

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Muzica

13 răspunsuri:
| Ervin a răspuns:

Ti-ai uitat creierul la magazinul de unde ai luat hamsteru, du-te după el că îl fură cineva.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai omis, in mod sigur, o vizita prelungita la psihiatru. Pentru tine, nu pentru fiara!

| PrecioussGirl a răspuns:

Botezi un hamster?rolling on the floor
joacate acolo si la TPU ' ul laughing

| Geotr a răspuns:

Esti nebuna!? cum sa iti botezi hamsterul. daca il bagi in apa...raceste imediat si moare...

| RaZ4Ing a răspuns:

Bai fetit`o ai innebunit la troaca? cum dracu sa iti botezi hamsteru sau hamsteritza aia? du`te ma nebun`o la doctor. Vorba lui Ervin ti-ai uitat creieru la magazinu de animale oh go on.

| niNNu a răspuns:

Sa te sinucizi.tu stici bani cu soarecu cela?

| iobita21eLla a răspuns:

Artificii si fanfaralaughing))ai innebunit cum sa-ti botezi hamsteru'?laughingte crezi in desene animate?laughing)))

| PinkPanther a răspuns:

Daca o botezi o sa devina ortodoxa sau catolica presupun, vreau sa vad cum o inveti sa isi spuna rugasiunile, doar trebuie facut totul ca la carte, nu? laughing))

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Toti sunteti niste prosti, daca ea o iubeste nu maik comentati atata, si app, eu sunt nashik si nu imi coinvine cdum ii vb fraierilor, Jet de pe TPU daca nu aveti putin resperct

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Ai baut apa din WC?

| iobita21eLla a răspuns:

nu noi suntem cei pr**** si cum ne-ai mai facut... ducetziva fratzilor la spitalu' 9 "cum sa-ti botezi hamsteru?"laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| DanielaJustMe a răspuns:

Ce nesimtiti sunteti!straight face (nu tu didi :*) deci sunteti chiar prosti!