| Darius123456 a întrebat:

Deci o sa vorbesc la persoana a 2-a.
Aveti o pisica si un papagal, pe amandoi ii indragiti la fel, tinand cont ca stati la bloc, parintii v-ar pune sa alegeti intre pisicuta si papagal, voi ce ati alege?
Sunt intr-o situatie dificila, am o pisica dar nu prea sunt pisicile de bloc dar m-am atasat foarte mult de ea, nu pot sa mai las un geam deschis ca poate sare...

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Aș face orice să-i pot convinge pentru a-i păstra pe amândoi. Dacă sunt ai mei, nu i-aș putea abandona, mai ales că s-au obișnuit cu mine și eu cu ei. Dacă tu ai fi cel abandonat, iar fratele tău ar fi preferatul, nu ai fi speriat? Acum sincer, dacă îți plac animăluțele/păsările de colivie, la bloc ca și la casă e loc pentru amândoi.

| Freya1 a răspuns:

Papagalu face galagie si are un miros anume si el si mancarea pisica e mai iubitoare poti sa o speli sa o plimbi acum e jucausa de aia are tendita sa sara da se va obisnui.

| mudokins78 a răspuns:

Dă-o în gâtu măsii de pisică!, aia linge untu şi se roagă să crăpi să îţi mănânce din farfurie.
Măcar papagalul stă liniştit acolo în colivie...

| KronstadtResurrection a răspuns:

Ai inceput cu "deci", iar restul nu mai contează.

| Andreealol1234 a răspuns:

Eu zic sa pastrezi pisicuta pentru ca papagalului sigur o sa-i gasesti o casa dar pentru pisica e mai greu pentru ca in ziua de azi toti oameni vor sa scape de elecrying(