Eu iti sugerez sa tit ei un hamster sunt diferite rase de hamsteri de la hamster roborovski(cea mai mica rasa de hamster 5 cm ) pana la hamster sirian(cea mai mare rasa de hamster 16 cm)de exempluRusesc pitic(10 cm)
-Chinezesc (10cm-12cm)
-Siberian (8 cm)
-Roborovski (5cm)
-Sirian(16cm)
Dar si metisi(corcitura intre 2 sau mai multe rase) sunt dragalasi in general seamana cu ambi parinti si la culoare si la temperament.
1) -Hamsteri provin dintr-o zoma calda si uscata deci locul unde pui cusca trebuia sa fie calduros si uscat!
2) hamsteri sunt animale curate deci si locul unde dorm trebuie sa fie curat si asta nu este cea mai placuta treaba si trebuie sa o faci zilnic
3) hamsteri sunt renumiti pentru. talentul lor de a evada din cusca de fiecare data cand are ocazia deci e important sa nu uiti usa deschisa.
4)Hamsteri au nevoie de spatiu si jocuri in cusca(rampe, scari, rotita care sa il tina ocupat si sa se mentina in forma.
5)hamsteri sunt animale nocturne deci isi petrec ziua dormind dar pot sa se joace si cu tine cateva ore (max 5 ore)
6) La uni hamsteri nu le place sa imparta cusca cu alti hamsteri deci daca vrei mai multi hamsteri ai nevoie de mai multe custi.
7)Va trebui sa ii dai hamsterului tau apa si mancare proaspata zilnic.
7)Uni hamsteri au tendinta sa muste cand le pui apa sau mancare crezand ca le incalci teritoriul dar asta se intampla foarte rar.
Sper sa te ajute sfaturile mele pentru alte info desper alte animale intra pe biancageorgianafan@yahoo.com
si nu uita NU MIROS URAT, SUNT USOR DE INGRIJIT SI NU MUSCA TOTI.
Te sfatuiesc sa nu iti iei un hamster pentru ca miroase foarte urat in casa
Un iepuras e mai dragalas si nici nu miroase in casa
funda?
Lasa hamsterii deoparte si ia-ti un porcusor! Cresc mai mari, mai frumosi...Si nu vor musca decat atunci cand se simt amenintati.Nu fa miscari bruste in preajma lor si cant te apropii sa ii mangai vorbeste-le! Iti vor recunoaste glasul.
P.S.Nu vrei o groaza de porcusori? Ia-ti numai unul si ai sa vezi ce adorabili sunt!
Parerea mea este sa nu iti iei,la inceput iti vor placea,dar cu timpul vor face multi pui,se vor manca intre ei, va face mare mizerie, sfatul meu este sa te gandesti la un alt animal de casa...
Nu va musca, incearca sa nu ridici hamsterul, ca i se face rau si atunci o sa te muste. Am hamsteri si stiu totul despre ei. Daca ai nevoie de mai multe informatii contacteaza-ma, si o sa iti spun
Ia-ti un iepure,e un dulcyk,imi e dor de mustaciosul meu bulgaras, a avut o boala pe la ficat si se credea ca va muri,dar a rezistat si s-a facut mare si l-am dus la curte si a iesit din cusca si a plecat, eu iti sugerez un iepuras pitic, succes!