Atunci cd iei un animal il tii langa tine si-i arati dragostea ta - acolo va suferi enorm cainele - adica ce vrea sa faca - isi bate joc de el - ma bine ti l-ar da tie
Stiu el e dala nebunu i-am sps de ce nevoie are un animal si nici nu vrea sa mi-l dea mie. aveam eu grije de el da el nu batman batmna batman
Prin simplul fapt ca:
1. il tine in captivitate intr-o cusca cainele nu o sa se simta bine acest lucru provocand chiar depresie.
2. Nu poate sa vina mereu la el si sa aibe grija de el, un caine trebuie sa-l peri, sa-i cureti nevoile, sa te joci cu el, sa-l hranesti si multe alte lucruri
3. Cine stie cine umbla pe acolo, pot fi aurolaci.
Explica-i faptul ca daca sta la tine o sa ai grija de el, o sa te joci cu el, o sa-l hranesti... Spune-i ca nu isi poate imparti dragostea in mod egal si cu Teckel-ul si cu Ciobanescul German, deoarece el se va atasa de Ciobanesc si il va uita pe Teckel. Explica-i ca un caine nu poate sta intr-o cusca si ca-l chinuie. Si spune-i ca daca tine la el o sa face ce e mai bine sa-l lase in frig singur si flamand sau sa aiba parte de dragoste si un camin calduros cu mancare
P.S. parintii lui tot or sa afle pana la urma