| BbqOmgWtf a întrebat:

Deeeci, Am si eu o pisica de doua luni si e femela. A fost gasita intr-o punga la 4 metri deasupra unui buldog. A stat 3 zile fara mancare sau apa. E de 2 zile la mine. Inca se sperie de mine desii nu m-a vazut de o ora. E destul de ciudat, pentru ca s-a obisnuit cu casa si cand sunt langa ea e foarte dragastoasa. De ex. dimineata face urat cand ma vede dar dupa e OK. E destul de ciudat ca se sperie chiar daca ma stie, si nu stie sa mestece, cum sa nu o mai fac sperioasa, si sa ii dau mancare de mestecat, care sa o mestece, fara sa o inghita de-a-ntregul, si apoi sa vomite? FUNDA PT RASP CARE FUNCTZIONEAZA!

Răspuns Câştigător
| BESTNICK a răspuns:

Te porti frumos,ii vorbesti pe un ton dragastos si ai sa vezi ca dupa aia nu se mai sperie de tine dar asta va dura ceva timp pana va prinde incredere, iar pentru mestecatul mancarii, poate ii este foame rau de asta nu o mai mesteca si o inghite direct dar cu timpul isi revine, in fond e o pisica maltratata nu? deci ii va lua un pic de timp sa se acomodeze cu familia si mancarea.

3 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Bietul animal a indurat mult tare, asa ca nu te mira de ce se sperie la inceput de tine, are nevoie de timp pentru a capata incredere in oameni, 2 zile este putin, dar daca dupa aceste zile se poarta asa cum spui este semn ca te afli pe drumul bun. nu o face sa sufere dupa ce se va acomoda si/ti va fi recunoscatoare pe viata, pisicile isi iubesc enorm stapinul, dar nu vor sa se vada acest lucru. cit despre mincare, cred ca acum este lacoma si prefera sa nu mestece ca sa prinda mai repede sa nu i se ia, da/i ceva mai moale la inceput, mai des, nu.i lua mincarea din fata si treptat se va linisti. Pisica mea este tot maidaneza de rasa, la inceput fura ce gasea, acum dupa aproape un an, nici nu catadicseste sa mai miroasa, stie ca are mincarea ei, ori de cite ori cere. intelege/o, a suferit mult de tot.

| andreigroza19 a răspuns:

Da-i lapte pana mai creste sau macar rupe si tu o bucata de paine si pune-i -o in lapte...eu am 5 pisici mici de 2 luni gastiti intr-o plasa pe marginea strazii-_-

| Anesia27 a răspuns:

Poti incerca sa ii dai bucati foarte mici de carne si sa te porti in continuare la fel de frumos cu ea. Felicitari pentru ca ai grija de ea!