| BbqOmgWtf a întrebat:

Deeeeci, am o pisicuta la mine de 2 Zile, are 2 luni si e femela. O cheama SISI. Ea e foarte dragastoasa si nu se joaca prea mult. Vreau sa zic ca i-am pus la jhucarii cu carul, dar nici un semn. NU asta e problema. Problema e ca i-am pus cutiutza cu nisip, si ce face, ce nu face, nu o foloseste. Ba chiar ocoleste cutiutza cu nisip. Cum sa o fac sa mearga in cutie? PENTRU RASP. CARE ARE REZULTAT DAU FUNDISA. mersi!

Răspuns Câştigător
| Inamy a răspuns:

Bunahappy
Eu cu pisicile mele (4) am procedat la fel si la toate a mers.happy
Mai intai trebuie sa te uiti unde "a facut" prima data pentru ca ma gandesc ca din moment ce nu foloseste litiera a facut in alt loclaughing
si ar trebui pentru inceput sa ii pui acolo litiera.
apoi o iei si o pui in nisip si dai cu labuta ei prin nisip ca si cum ar dezgropa ceva, posibil ca la inceput sa nu se obisnuiasca dar dupa 2-3 zile daca o duci mereu cand vezi ca, cauta un loc unde sa. o duci in litierahappy la mine a merswinking
Succes :*

4 răspunsuri:
| MistyLilyBella a răspuns:

Daca o ocoleste se simte foarte straina niciun animal nu o foloseste adica niciun pisoi timp de 3 zile daca e intr-o casa straia.o pui acolo sa stea si o ora tot nu face.ideea e ca o sa se intample la a treia zi sau noaptea pentru ca o sa vrea sa mearga si o sa fie astrasa sa se duca acolo.Eu am luat de pe strada pisici cu miile si stiu cum e...e foarte greu pentru ele sa se acmomodeze dupa a doua oara dupa ce o sa mearga la baie va avea un chef de viata imens si nu e va mai lasa un minut in pace happy! E bine sa astepti si sai da mancare gen branza,lapte, ou fiertcu galbenusul moale, pui carnita si in niciun caz graute pentru pisici pentru ca nu va mai merge la baie un an! dai macere de asta pentru ca o faci sa se simta si iubita...pai pune-o din cand in cand acolo chiar daca se zbate apoi salo sa plece in curand va reusi si apoi va simtio pofta de viata si un sentiment de siguranta impreun cu tine imens! sper ca te-am ajutat si chiar daca nu primesc funda incearca cema zis! succes!

| tapeee a răspuns:

Trebuie sa o duci tu acolo, sa o pui in cutie, pana se invata. Ca doar nu se nasc cu instinctul de a face intr-o cutie cu nisip.

| Nordic a răspuns:

Eu cand am avut pisica a facut la cutie din prima zi. Am dus-o acolo am luat asa putin nisip in mana si ii dadeam drumul sa cada inapoi in cutie.Ea a vazut asta, s-a bagat in cutie si gata.

| flashback a răspuns:

Da si cu jucariile nu stiu nu prea.Le baga in seama poti sa ii dai un ghem de ata sal plimbi ca sa te fugareasca. Trebuie obisnuita si invatata sa se joace si sa se duca in cutia cu nisip