Iuiiii,criminalule! ai calcat-o pe cap si ai crezut ca nu se intampla nimic? du-o la veterinar, sau daca nu ai bani pentru pisica care ai calcat-o, mai bine curma-i suferinta si mai da-i una in cap
Du-o mâine (sper să nu fie prea târziu, neatentule!), să-i facă o radiografie. Neapărat! Si aprinde naibii lumina ori instalează-ți acolo un bec pentru nevăzători, asemeni tie!
Du-o la veterinar cel mai bine si spune-i ce s-a intamplat.nu te injura nimeni acolo.
,ii mata mea, ma geniule, crez ca am vrut sau macar am intentionat vreun moment sa-i fac vreun rau _? am crescuto de mica si acum are 8 ani, n-am nevoie de din astea acum, am nevoie sa stiu ce sa-i fac
Bai cat noroc pot avea matele astea... puteai macar sa o calci mortal... si daca nu mananca nimic, macar sper sa moara de foame ))))
Stai linistit, daca a baut lapte si isi linge blana se va reface, daca are rani externe curatai-le cu rivanol, iar dupa aceea da-i cu niste spray cu albastru de metil!
Succes
Du-o la veterinar..asta ar fi sfatul oricui.Sun uimit ca ai zis ca mai traieste.
Veterinarul e cea mai buna solutie! posibil sa-i fi rupt maxilarul dai hrana moale pana o duci! probabil o sai coase maxilarul sua eu mai stiu ce? sgttrange bani si nu mai sta pe ganduri ca moaree! si fi MAI ATENT/A! puteai sa o omori si ai fi ramas cu saraca pisicuta pe constiinta
Deniissel întreabă: