| AdutZza_3928 a întrebat:

Dintre femela sau masculul, care invata mai repede la nisip si e curata(rasa birmaneza-pufoasa)!?

6 răspunsuri:
| LaughOutLoud a răspuns:

Nu conteaza sexul.conteaza ca nisipul sa fie curat mereu acolo si cand ti se pare ca pisica isi cauta un loc de usurat sa o duci cat mai repede la baie

| DrugFree a răspuns:

Pai, nu prea conteaza. Am 14-17 pisici si toate fac la litiera ( cutie cu nisip ), dar mai bine ai lua femele, pentru ca masculul pana nu il sterlilizezi, urina lui miroase oribil. @simina, de acord cu tine, dar trebuia sa pui in ghilimele,, cam ". Urina de motan e mai greu de scos pana nu il sterlilizezi

| katy a răspuns:

Toate pisicile invata repede.ii pui nisip in litiera, iei pisica in brate, ii iei o labuta din fata cu mana ta si ii treci labuta prin nisipul din litiera ca si cum ar da ea si ai sa vezi ca pe urma se duce singura eu asa am facut cu pisica mea si nu am avut probleme cu ea

| simina a răspuns:

Nu conteaza depinde doar de tine. Daca fac undeva in casa trebuie sa pui in litiera putin din ce a facut ca sa simta mirosul si sa faca acolo pe urma.E de preferat o femela pentru ca masculul ridica coada si stropeste si in jur si pana sa-l sterilizezi miroase cam tare.

| Any_2336 a răspuns:

Buna intrebarea. Am o cunostiinta care are doi motani, merg la nisip, doar ca nu nimeresc nisipul, ci peretele. Eu am avut 3 femele si nici una nu a facut pe langa si au invatat in prima zi, niciodata nu au facut in casa. Mai bine femela

| Mike959 a răspuns:

Depinde de fiecare pisicuta in parte, prea putin conteaza sexul sau deloc!