De ce vrei sa ti se doneze o broasca testoasa? Cumpara-ti de la pet shop, costa 30 RON.
@Abh am cautat la toate pet shopurile din Craiova si la nici unu nu am gasit :*
daca nu ai raspuns te rog nu mai raspunde
Stiu eu un pet-shop in Bucuresti unde are testoase mici mereu, indiferent de anotimp. Costa 20-30 lei, nu stiu exact. Daca ai drum in Bucuresti, da-mi msj si iti spun unde e acel pet-shop. Sau daca vrei, cand merg eu in Alexandria pot sa ti-o aduc pana acolo. Daca te hotarasti in vreun fel, astept mesaj de la tine.
In alta ordine de idei, trebuie sa te avertizez ca ele cresc destul de repede si le trebuie vas tot mai mare. Eu am o testoasa de 4 ani. Cand am luat-o era cat dopul unei sticle de suc, acum este aproape cat o farfurie, tocmai i-am luat un vas de 40 de litri. In plus, vezi ca iarna trebuie pusa la hibernat in pamant si frunze, stropit pamantul si tinut la maxim 10 grade Celsius. Daca o tii si iarna in acvariu moare.
Buna! Am eu o broscuta de donat. Are un an, este mascul, nu e chiar foarte mare, e cat o palma, si are tample rosii. Daca mai sunteti interesat puteti sa ma contactai pe email dragomirevelina@yahoo.com.
flori210 întreabă: