| Anonim1447799 a întrebat:

Doresc o zgarda cu GPS pentru cățelul meu, mai scapa uneori din curte și vreau sa îl urmăresc exact! Ce recomandări aveți? Pe distante lungi (km)

9 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Km fuge?
Poate ar trebui să încerci să rezolvi și cauza din care scapă.

| Anonim1447799 explică (pentru J0B0MAT):

Duce o viața lipsită de griji, stam la sat așa ca trăiește cum vrea el și profita de toată libertatea, e greșit?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Anonim1447799):

Toți câinii fac așa. Mie mi se pare greșit, nu înțeleg de ce vor să scape când au iubire necondiționată, mâncare, jucării, plimbări dar așa sunt ei.
Mă refeream la faptul că scapă pentru că sare gardul, are loc pe undeva să iasă sau ceva. Și să faci ceva în sensul ăsta. Să astupi gaura, mărești gardul etc.

Răspuns utilizator avertizat
| IceRope a răspuns:

Scapă? Vorbește cu Elon Musk, să îți dea acces mocca la Starlink. Sau, mai bine nu. Se pare "căcățelul" nu iubește curtea aia.

| Anonim1447799 explică (pentru IceRope):

Se pare ca cei ce stau la oras nu stiu cum se trăiește la sat, va rog sa va abțineți! Catelul vrea sa exploreze, are curtea imensa, repet, cine sta la oras in apartament cu căței normal ca primul gând al lor ar fi ca pleaca pentru ca nu iubește curtea, așa ca va rog nu va dați cu părerea inutil ca nu ajuta pe nimeni!winking

| Gargos21 a răspuns:

Https://l.profitshare.ro/l/11091498

Cea mai buna zgarda, și eu folosesc una pentru cainele meu