Da. Este un site destul de popular cu mulți utilizatori a căror recenzii sunt în principiu foarte bune!
Buna, NU recomand deloc acest site, am cumparat Pomeranian care este doar un maidanez, mi-am dat seama dupa o luna jumate cand la varsta de 3 luni are deja 2 kg si jumatate si nu cu blana de pomeranian, din pacate nici veterinarul nu si-a dat seama de nimic de fiecare data cand am fost la vaccin. Plus ca nu a fost deloc ieftin, transportul m-a costat suplimentar 350 lei si mi l-au pus pe un autocar de Cluj pana la Bucuresti, era plans tot, nemancat si nebaut apa, saracul nu stia cum sa bea si sa manance mai repede cand am ajuns cu el acasa. Le-am facut plangere la ANPC si merg si in instanta cu ei!
Da, mulți oameni au cumpărat cățeii de la EuroPet.ro și au fost mulțumiți de experiența lor. Platforma oferă o varietate de rase, inclusiv Labrador Retriever, și se concentrează pe calitatea și confortul liniilor de sânge ale crescătorilor. De asemenea, EuroPet.ro asigură transport gratuit pentru majoritatea orașelor din România și oferă documente complete pentru animalele vândute!
Bună, am luat eu un golden retriever de la ei acum un an. Am întrebat o mulțime de lucruri înainte pentru a mă convinge ca este totul ok, însă am fost extrem de surprinsă când a trebuit să vin să iau cainele la 2-3 dimineața în gară într-un weekend, câinele aflându-se în remorca unui microbuz de transport persoane într-o cușcă acoperit de propriile fecale și mirosind a urina. Era extrem de speriat și cei ce l-au transportat l-au tras efectiv de acolo pentru ca nu voia să iasă, de parcă era un obiect, în timp ce câinele plângea. A fost destul de traumatizant pentru câine cu siguranță. De asemenea, avea vaccinurile în ordine, carnetul de sănătate și pașaportul erau ok. Totuși nu am primit nici un certificat de pedigree