| RazzyFUnik a întrebat:

Doresc sa cumpar un pui shih tzu pot da maxim 100€... imi doresc foarte mult sa am un catel bichon shih tzu... ma poate ajuta cineva? un sfat, o sugestie? multumesc

10 răspunsuri:
| ICPreda a răspuns:

Salut!
Incearca acest site www.publi24.ro
Eu de pe acest site mi-am cumparat un bichon frise!
Cu siguranta poti gasi ceva sa-ti placa!
Mult noroc si o zi buna iti doresc!

| RazzyFUnik explică:

Pe cineva care ma poate ajuta mai concret cunoasteti? ma refer aici la prieteni sau au catei ...recomandari...

| RazzyFUnik explică (pentru RazzyFUnik):

Tot asa as vrea si eu de la cineva care se ocupa cu vanzarea lor un catelus fara vaccinuri, urmand apoi sa i le fac eu in timp la medic veterinar. pe piata am vazut ca pretul este intre 550 si chiar 1000 ron, ceea ce e prea scump pentru mine si chiar si pentru nivelul de trai din Romania... plus ca pe langa pretul pe care il platesti mai urmeaza alte vaccinuri, mancare etc

| IngerashulBiia a răspuns (pentru RazzyFUnik):

Pai, eu am 3 catei deci cred ca ma descurc la intrebari legate de ei ca si intrebarea ta de astfel. N-am caini de rasa, decat unul lup este adorabil se joaca cu tine te apara... Dar nu ti s-ar potrivi daca stai la oras. Un caine e o mare responsabilitate nu uita si totusi ti-am raspuns mai bine la raspunsul anterior.
2. Evident, ca rar gasesti preturi ieftine la caini foarte populari si fitosi.
! fitos ma refer ca este un caine cu mai multe principii decat caini ceilalti. Bichoni, caini Shih-tzu rasele acestea sunt mai mici si daca cauti pe net despre ei gasesti acolo ca sunt mai greu de ingrijit ca ceilalti.
Revin la intrebarea ta, in Romania e criza asta este preturile vor fi mai scumpe chiar daca nu ne mai putem permite. Un bichon ieftin vei gasi o curcitura fara vaccin. dar un caine pura va fi mai scump.

| RazzyFUnik explică:

Locuiesc intr-un apartament de 2 camere si cred ca pentru shih tzu exista suficient spatiu... am avut cainele unei prietene cateva zile la mine si sa simtit confortabil. In plus m-a cucerit si pe mine si pe parintii mei, desi tata nu prea agreaza sa creasca un catel la bloc. Am reusit sa ii conving sa accepte problema e intre financiar si oferta de pe piata. big grin

| IoAnAsSan a răspuns:

Eu vreau un Beagle.si inca mai caut...sa iti zic ce am facut eu,poate te ajuta si pe tine.
-pentru inceput,mi-am consultat parintii(in fine, eu am 14, daca tu esti major/a.iti dai seama ca nu prea ar mai trebui,dar ar fi indicat si atuncilaughing)
-m-am informat foarte bine despre el,sa vad ce comportament are,posibile boli,daca il pot dresa usor,cum il dresez,etc.
-am cautat posibilele preturi(unele fiind negociabile)
-am cautat canise foarte cunoscute ca sa ma orientez de unde il iau
-m-am consultat si cu un prieten care se ocupa caini,iar el ma ajuta sa caut o canisa de unde pot lua un Beagle sanatos(deoarece mai intai trebuie sa stii cate ceva despre parintii puiului,daca au avut boli(se pot transmite,si te vei chinui fff mult), daca fac fff multi pui(daca fac multi, inseamna ca respectivii oameni ii vand nuuumai pentru bani si nu prea au grija nici de parinti).
A! Inca ceva! Eu imi caut un caine care sa nu fie deja vaccinat.adica e mai bine deoarece proprietarii le fac vaccinuri numai ca, catelul respectiv sa coste mai mult si sa crezi ca e sanatos, si asa te trage in teapalaughingpoate ca ii fac si vaccinuri ieftine.si mai bine sa il am nevaccinat, nedeparazitat.ca sa stiu eu ce sa ii fac cu medicul veterinar "de familielaughing"

Sper ca raspunsul meu te-a ajutat!
Multa bafta!
winking

| IngerashulBiia a răspuns:

Buna!
Nu stii cat de mult mi-am dorit si eu un Bichon frise ii iubesc.
Vreau sa-ti spun ca trebuie sa stii sa-l ingrijesti si sa ai un mod de viata acceptabil. Si mai ales sa nu lipseasca nimeni de acasa. Daca tu esti plecat/a la scoala si parintii nu sunt atunci catelul acela te va plange se va smiocaii si ca sa-si faca o activitate iti va roade mobila laughing (nu neaparat) isi va gasi altceva de lucru. Site-uri sunt sute si mii dar de incredere dupa mine sunt Canisele mai ales sa-i vezi si pe ei (catei) si sa le vezi modul de viata pana acum.Iti urez bafta si sper ca vei avea un catel.

| shalalala a răspuns:

Am eu un shih tzu de vanzare! Este baietel, alb cu negru, are 9 saptamani si are nevoie de stapan. Este vaccinat, are carnetel de sanatate si e foarte jucaus. Pentru detalii sun.shine306@yahoo.com

| stefy_9090 a răspuns:

Am eu bichon de vanzare 100 euro, mai am 2 fetite si 2 baietei.id meu : shtefiii_s si vb pe mess.

| DORIS1989 a răspuns:

Am eu 2 fetite shih tzu daca mai esti interesat.suna-ma la 0752747361