Sa-l tii afara in cusca iarna la -20 de grade? Mai bine nu-ti mai iei, aia se numeste tortura. Animalele nu se tin afara in curte legate cu lantu de gard. Ori ii creezi conditii ori nu-ti mai iei.
Habar n-am, dar nu cred ca tie ti-ar convenii sa stai afara la -20 de grade intre niste blani. Cainii nu sunt facuti pentru astfel de temperaturi. Nu sunt ursi polari sau mai stiu eu ce.
Sau sa te tina cineva intr-un lant care dupa ceva timp te strange atat de tare incat iti intra in carne si apoi iti creste carnea peste el.
Parerea mea e ca iti iei un caine din dragoste pentru caini si ca sa-i oferi niste conditii, sa-i faci viata mai buna, etc. Dar nu spun ca le stiu eu pe toate, nici nu am animale de companie si nu am avut niciodata, dar gandesc logic.
Am citit ca la Beagle le place sa stea afara, sunt caini de vanatoare este ok. Doar ca au blanita scurta. Daca iti iei baga-i ceva in cusca patura sau fan. Nu ingheata dar fa-i o casuta calduroasa afara
,,Câinii care sunt lăsați afară la frig, cu adăpost inadecvat, pot suferi de îngheț sever, hipotermie și, probabil, moarte. Are nevoie de o cusca si va fi ok plus patura
xt9000 întreabă: