Ai un program relaxat ..crede-ma! Peste cativa ani o sa-ti amintesti cu nostalgie despre anii astia fericiti( sunt fericiti crede-ma)!
Dupa ce vii de la scoala banuiesc ca mananci si treci la lectii. dupa ce termini cu asta ai suficient timp de relaxare, sa iesi pe afara, sa privesti la tv(sa stai la pc)..sa-ti ajuti mamica in gospodarie, etc. Priveste partea plina a paharului si o sa-ti dai seama ca esti mai fericita decat multe alte persoane (in privinta timpului de care dispui). Succes!
Asta numai program incarcat nu e
Mai mult de 12 ani nu-ti dau, asa ca nu te mai plange, ai un program foarte lejer.
Draga, crede-ma nu vei fi bucuroasa daca vei avea un program incarcat ca la mine...EU nu am timp liber suficient deloc! Sa iti spun Programul meu?
Ma scol la 6! Sunt departe de scoala si drumul imi ia o ora! Ajung la 8, lectiile se termina la 13:30, dupa care eu ajung la 15:00 acasa. Maninc, imi fac temele si imi incep lucrul: 2 ore cant la acordeon, 2 ore la vioara, si apoi plec la orele de Canto! (de la 16:00 pina la 18:00) Vin acasa, maninc si imi ajut parintii. Dupa care ma culc! Sigur nu visezi la asa program, asa ca multumeste-te, tu ai un program super!