| sonya a întrebat:

Dragilor, dupa aproape 2 saptamani in care m-am bucurat din suflet la fiecare apel telefonic, experimentul meu a ajuns la final.
Am vorbit la telefon cu voi si am adunat aproape 500 mb de net la Cartela Cartelelor de la Vodafone (pe care planuiesc sa-i folosesc ca sa ma uit la clipuri si poze cu animale). Sa raspund la intrebarile voastre despre companionii vostri necuvantatori a fost strategia mea de "Vorbesti, net primesti" si ma bucur ca ati fost atat de receptivi. Cartela Cartelelor te poate ajuta si pe tine sa vorbesti la telefon cu un user TPU.ro. O sa inscriu si un prieten la Cartela Cartelelor iar la fiecare apel primit sau dat imi voi dubla net-ul. Am 2 MB in loc de 1 MB. De acum Vorbesti Dublu net primesti. Uite aici mai multe detalii: http://bit.ly/1qQL6eH
Ma bucur ca am povestit despre broaste testoase, caini, pisici si papagali si sper ca am reusit sa va ajut.
Tu ce-ai fi facut ca sa te sune cat mai multi oameni?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu as vrea sa te sun dar spune-mi si mie un loc bun unde ar putea sta doi papagali pentru ca in casa fac mizerie si afara e prea cald.

P.S.: Stau la casa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, pune-i afara la umbra unui copac. Sau daca ai vreun hambar ceva, pune-i acolo daca nu ii vrei in casa.

| DomnulFantastic a răspuns (pentru anonim_4396):

Afara la umbra e cel mai bine

| Denis2017 a răspuns (pentru anonim_4396):

Faci cum am facut eu!
le faci o cusca nu prea mare din lemne si ii pui acolo eu am pus acolo 53 de porumbei. OK?

| RedDeath a răspuns:

Daca aveai nevoie doar de apeluri efectuate, de ce nu ai sunat pe un alt celular si sa lasi asa ore intregi? E mult mai simplu... Nu vad ce e asa mare chestie.

| Vartolomei_Marionela_Si_Ioana_1972 a răspuns:

Buna! Nu as vrea sa te sun dar imi poti spune si mie un loc bun pentru doi papagali pentru ca in casa fac mizerie si afara e prea cald.
stau la casa.

| CodrutEnergy a răspuns:

De curiozitate...
Pe subiectul dragoste si sex s-a facut misto din plin dar la tine au sunat descreierati, oameni pusi pe sotii? Ai avut parte de seriozitate?big grin

| sonya explică (pentru CodrutEnergy):

Buna,

Si de una si de alta. M-au sunat si oameni care aveau nevoie de un sfat, cat si copii, ca de fapt asta erau, copii pus pe sotii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Buna intrebare! laughing