anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(dresaj caine)Salut, as avea nevoie foarte mult de un sfat, am avut un catel pe care l-am iubit mult dar a fugit de acasa.asta era boala lui sa fuga pe poarta iar acum am altul la care tin deasemeni mult si are aceeasi problema, desi l-am batut de multe ori e atat de prost cred ca nici macar nu stie pentru ce.deci vreau sa imi iau o zgarda cu electrosoc prin telecomanda... dar sunt in pana de bani si nu mai am decat vreo 100 ron.si am intrat pe net si am vazut ca sunt zgarzi o gramada dar fara 4 milioane nu le iei.am vazut una la 200 de ron dar totusi e de pe un site oficial, ca restul deasemeni, si cele de pe site-uri oficiale au pretul dublat neaparat...pe magazine online gen okazii nu am gasit, deci ma poate ajuta cineva cu un link as aprecia mult. ceva nu prea sofisticat, ieftin si eficient.Multumesc!

5 răspunsuri:
| Cookie2275 a răspuns:

Poate te ajuta asta costa doar 80 de lei http://www.okazii.ro/......caini.html

| Cookie2275 a răspuns:

Of imi pare rau a expirat de 2 luni.O sa icerc sa gasesc alt site.

| CARMENCITA a răspuns:

Daca vrei sa nu mai incerce catelul sa plece si chiar il iubesti poarta-te frumos cu el,nu-l bate si ai grija ca poarta sa fie inchisa.O zgarda cu electrosocuri nu este buna. Daca ai fi in locul lui si te-ar bate cineva sau ti-ar pune o astfel de zgarda in mod sigur ai incerca sa scapi. Unii catei au obiceiul sa plece ca sa se plimbe liberi,fara lesa, unii se intorc, altii uita drumul spre casa sau ii calca vreo masina.Singura solutie este sa ai grija ca poarta sa fie inchisa ca sa nu mai plece catelul si sa te porti frumos cu el ca sa nu mai vrea sa plece.Chiar daca stai la curte trebuie sa-l plimbi in lesa de doua ori pe zi sau macar o data.Eu as zice ca ai un caine inteligent.Il duce mintea sa plece ca sa scape de bataie. Daca chiar il iubesti, desi nu cred ca-l iubesti ai grija de el si poarta-te frumos cu el, daca nu gaseste pe cineva care vrea sa aiba grija de el si care iubeste animalele.

| Marinush123456789 a răspuns:

Multumesc,dar a expirat

| Marinush123456789 a răspuns:

Imi iubesc catelul, si inteleg ca vrea sa fuga sa mai "socializeze" cu alti caini dar poate sa se piarda...si alte alte lucruri.si eu o inchid mereu dar nu stau singur aici.si oricat zic inchideti-o! tot o uita unii...si crede-ma ca ma dispera cainele cand tot fuge si daca o sa imi iau acea zgarda.iti spun eu doar cand vede poarta aia o sa fuga de ea ca de urs