| cosminboy12 a întrebat:

Dupa cat timp de la nastere pui de pisica pot vedea? fundaaaaaaaaaa!

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

La vârsta de 8-10 zile, ochii pisoiului se deschid, dar capacitatea sa de a vedea şi de a se concentra este încă redusă. Ochii pisoilor nou-născuţi au o culoare albastru intens. Pe măsură ce pisoiul se dezvoltă, ochii săi albaştri se vor schimba în culoarea care îi va fi caracteristică întreaga lui viaţă – orice nuanţă de arămiu, chihlimbar, maroniu, verde sau azur – care depinde de rasă şi istoricul sau genetic. Tot în această perioadă începe să-i apară şi prima dentiţie formată dintr-un set de dinţi mititei care erup pe la nivelul gingiilor. Pentru prima săptămână, este cel mai bine să o lăsaţi pe pisica-mamă să se ocupe apoape în totalitate de pisoi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le oferiţi atenţie atât mamei, cât şi puilor. În timpul celei de-a doua săptămâni, puteţi manipula pisoii cu grijă şi blândeţe pe perioade de câteva minute.

Pa-pa.

| Paula012 a răspuns:

Intre 7-10 zile m-am interesat pentru ca pisica mea a nascut la 5 mai de Paste happy

| qRammstein a răspuns:

Pai intre 8-9 zile.Sau chiar 12-14 in unele cazuri... Sper ca te-am ajutat happy. Funda?batting eyelashes