| Messyhair a întrebat:

Dupa cum v-am mai zis abia am primit un bichon maltese.
Problema e ca nu prea mananca.Adica a luat de cateva ori din boabe toata ziua.Am incercat si lapte sa-i dau.Nu vrea.Am incercat si hrana umeda pentru juniori.La fel.
Ce pot sa-i fac?

Si inca o problema : Cand il iau in brate, incepe putin sa planga, apoi ii trece si sta cuminte. Ce are? Mi se rupe sufletul cand face asa.

5 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Du-l urgent la medic! Nu e normal sa se poarte asa! Poate e bolnav sau are paraziti, dar noi nu putem sa stim ce are din ce ne spui tu. Doar veterinarul iti va spune ce are si ce e de facut.

| Anca a răspuns:

1. Ce hrana uscata manca el inainte sa ajunga la tine? Ii dai aceiasi marca? Posibil nu-i place ce ii dai tu. Oricum sper sa fie super premium!
2. Un control la veterinar era obligatoriu cand l-ai luat, sa vezi daca e ok din pct de vedere al sanatatii. Asa ca fugi cu el la medic pentru un control.
3. Bea apa? Mananca altceva? Da-i putin orez fiert cu piept de pui fiert - taiat bucatele, da-i putin iaurt ( le face f bine. Al meu caine mananca iaurt ca spartu ).

Inmoaiei boabele in supa. Fa o supa de pui, cu legume ( morcov, ardei - nu orice legume sunt bune pentru catei. Cartoful de exemplu nu este asimilat. E ca si cand nu l-a mancat ).

Supa sa fie fara sare, fara condimente. Pur si simplu carnea si legumele fierte si toarna-i putin calduta peste boabe.

Ce varsta are?!

| chupachups1234 a răspuns:

Pai daca spui ca numai ce l-ai primit, nu are nimic, e inca speriat, trebuie sa se acomodeze cu noul caminhappy

| Sweet00gum a răspuns:

Si nu ii mai da lapte! nu face bine. nu e pisica tongue intreaba-ti veterinarul daca nu ma crezi

| lucib a răspuns:

Nu iti fa griji, nici cu una nici cu alta.Nu e obisnuit, in cateva zile o sa fie obisnuit si cu casa, si cu tine.