| ThinkPink a întrebat:

Dupa parerea voastra, care este cea mai urata/inspaimantatoare rasa de pisici? poate niste poze.happy

13 răspunsuri:
| ExtraSakadat a răspuns:

Cele chele:-s

| Psihiatra a răspuns:

Mie in general imi plac toate animalele, in special pisicile. cele mai urate sunt cele zbarcite si fara blana laughing ai primit deja de la ceilalti poze, deci nu merita sa-ti mai trimit si euwinking

| Sophie90 a răspuns:

Petersburg Sphynx. Mie imi pla toate pisicile ador pisicile dar cele fara par si ar nu ma int big grin

| Frau a răspuns:

Depinde
consider ca cele orfa sunt mai urate pentru ca...
dar daca te referi la o rasa, eu ma gandesc la asa ceva http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:0&tx=72&ty=75

| ThinkPink explică:

@Unic sau care ti-o fi numele, si poti sa ii dai si 2000 de stupiduri
uite ca si pe mine ma doare in cot de parerea ta, si ca sa stii si tu mie imi plac pisicile, si daca tie nu iti place aceasta intrebare nu raspunde ca eu nu ma supar
Si noi nu o sa NE mai radem de pisici laughing

| xl0llip0px a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres dar totusi mi-e mila de ea

| xl0llip0px a răspuns:

Daca nu merge imaginea care tiam dato mai sus atunci incearca asta http://www.trilulilu.ro/simonaaa/ba4cf37a17c08a

| Unique a răspuns:

De ce trebuie sa va radeti de ele? Intotdeauna este asa! Fiecare sa isi vada de-ale luipana la urma urmei stii? Nu fiecare pisica e perfecta da? Fiecare e cum a lasat-o Dumnezeu pe Pamant, Nu sa va radeti voi de ele! Pana la urma urmei ce rezolvati daca radeti de ele si le faceti urate? Credeti ca ele stiu asta? Si daca"ar stii le-ar durea in cot de cuvintele voastre rautacioase!
Si spun asta pentru ca sunt iubitoare infocata de animale, oricare ar fi altul in locul unei pisici, si oricat de urata ar fi, este o fiinta necuvantatoare si merita putin respect de la fiecare dintre noi!
Nu sunteti voi mai perfecte ca ele cel putin la suflet, ma refer happy tonguetongueSi asta e! Ele sunt frumoase in felul lor de-a fi, nu ai de unde sa le cunsoti cu adevarat si sa intri in suferinta lor, sa vezi cat de greu le e unora dintre ele, cand altele stau la caldura etc happyNu stii cat de greu le e si lor cand au puii si nu au ce manca, nu au de unde sa isi hraneasca puii si mor, si ele sunt fiinte fratilor, treziti-va, de fapt suntem in Romania ce sa cer? De la voi? Nici atat! NAVETI MINTE SI SUNTETI NISTE LASI!tonguetonguetongueStiti sa va radeti si sa va bateti joc, numai de asta sunteti buni. Haide pa oameni fara suflet

| Unique a răspuns:

Unule epoate s-au nascut cu malformatii, nu sunt ele de vina, nu va mai radeti de ele, va bate Dumnezeu

| ?HubbaBubba? a răspuns:

Sunt de acord cu Unique asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U fetito tu meriti rastingnita de ipocrita ce esti tu happy

Întrebări similare