Eu ii dau cainelui meu in fiecare zi pufuleti, cipsuri, stiksuri, varza si din astea
Doar ciocolata nu ii dau pentru ca este periculoasa pentru caini
Pai eu i-am mai hranit pe cainii din fata blocuri cu pufuleti, chipsuri si alte de astea.
Nu am auzit de asta Nu cred, pentru ca pufuletii sunt doar apa si faina, daca stiu bine.
Faina de mălai!
Nu stiam Oricum, mai e si riscul ca sa li se lipeasca pufuletii de cerul gurii, dar nu cred ca se moare din asta
Da se lipesc, dar se si dezlipesc usor, daca au apă la discretie. Nu-i ceva periculos, ca oasele de pui, de ex, care le pot ramane in gat, intelegi? Si la om se mai lipeste de cerul gurii... apăi la un catel.
Da. Mie mi se lipeau de multe ori cand eram mica
Mie si acum De aia îi tăvălesc prin ciocolată de casă si îi las la zvântat. Sloganul meu? Nimic fara ciocolată. Stiu ca e nesanatoasa, mai si ingrasa (dar eu sunt fff slabanoagă)...mai trec cu vederea.
Si eu sunt sanatoasa. Poate incerc si eu cu ciocolata. Problema e ca nu sunt o fana prea mare a ciocolatei
Nu, deoarece se poate lipi de cerul gurii astfel cainele poate muri. Trebuie sa fim atenti ce mananca animalele noastre de companie.
AlexSeba întreabă: