| Zambet a întrebat:

E adevarat ca daca ai un singur perus si nu are pereche, se simte singur? confused

15 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Sunt foarte multe animale la care este indicat sa nu se tina in captivitate singure fara parteneri de aceiasi soi, printre care se numara si perusi. Ei traiesc in libertate in stoluri de citeva sute de pasari, si oameni ii inchid intr-o cusca mica, singuri. Nu este bine pentru ei. Dar daca nu ai posibilitatea sa ìi oferi un partener atunci trebuie tu sa incerci sa ìi faci viata cit mai placuta.

| chupachups1234 a răspuns:

Am auzit ca daca nu are pereche poti sai pui o oglinda. Dar mai bine i-ai o pereche. Dar vezi sa fie cam de aceeasi varsta ca dupa aia o sa se bata, cel putin asa am auzit.

| YLLL a răspuns:

Da, saracutul.se plictiseste toata ziua singur.sad
N-ar strica sa. i cumperi o pereche. va fi foarte fericit:* dar bineinteles, la inceput se vor bate putin, dar dupa 2 saptamani se vor intelege foarte bine.
Cumpara-i o pereche!happy

| Lora_6439 a răspuns:

Orice pasare se simte singura, mai ales cand e in captivitate. Daca n-ai posibilitatea sa-i cumperi o pereche, cumpara-i macar o oglinda si pune-i-o in colivie, petrece-ti mai mult timp cu el, vorbeste-i si da-i drumul mai des.

| mariobros a răspuns:

Asa stiam si eu, ca se streseaza daca nu are pereche si poate sucomba. E femela sau mascul?

| cristiancristir a răspuns:

Pai tu daca nu ai avea pe nimeni nu te ai simti singura?

| hiphopbeatz a răspuns:

Cam da=(

| Bteen a răspuns:

Da e adevarat, dar daca il scoti zilnic si te joci cu el nu se va simti. Poti sai pui in colivie o oglinda si cred ca se va simtii putin mai bine. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Draga mea orice papagal, pasare, vietate se simte singura fara cineva! Daca in cazul tau este vorba despre pereche tot papagal cel mai bine ar fi sa ii aduci un prieten, pentru fericirea lui si siguranta ca il vei avea mai mult timp.
Daca este greu si nu poti achizitiona inca unul incearca sa ii stai macar tu prin preajma sa comunici cu el, sa ai grija de el; e bine macar si asa!
Sanatate porumbelului si tie, numai bine!

| DanielDanny a răspuns:

Stiu ca daca este singur, se plictiseste si incepe sa-si zmulga penele cu ciocul o stiu de pe Discovery de la emisiunea aia politisti de animale(nu mai stiu denumirea in engleza.Asa ca grabestete si i-ai o prietena daca e mascul sau un prieten daca e femela.

| oky a răspuns:

Daca tu stai singura in casa si nu ai pe nimeni nu te simti singura?

| rsn13 a răspuns:

Da ar trebui sa-i iei o perechie dar vezi sa nu iei tot baiat (l-a pacalit pe un coleg si era sa se omoare unul pe altul)

| simona2010 a răspuns:

Da e adevarat. Am avut si eu un perus, cand nu auzea pasarelele de afara nu ciripea deloc. I-am pus o oglinda micuta in colivie si incepea sa ciripeasca si sa pupe oglinalaughing. Dupa aceea am mai luat un perus:X

| naomy9799 a răspuns:

Da... poate chiar sa moara!
Mie mi-a murit unul de singuratatesad.

| amy_2311 a răspuns:

Da, verisoarelei mele i-a murit perusul pentru ca era singur si nebagat in seama. Iar perusul altei cunostinte era singur si trist pana i s-a adus o pereche, apoi a devenit brusc foarte vesel si isi pupa perechea, la propriu, toata ziulica.