Eu îmi amintesc că a mea când era mică a avut febră și mi-a zis veterinaru să-i dau nurofen pentru copii sirop cu siringa și nu i-a făcut rău
Nu-i bine si nici indicat.
Du pisica la veterinar si ii va prescrie veterinarul medicatia necesara lor.
În nici un caz, nici medicamente umane și nici în doze umane. O omori.
Gândește-te la gramajul unei pastile de nurofen. Este pentru un om mediu de 60 de kg de exemplu. Pisica are 1 kg. Astfel chiar pisată și băgată în mâncare îi dai o doză ca și cum tu ai înghiți 60 de pastile de o dată. Nu faci așa ceva dacă îți iubești pisica. De aceea există doctori de pisici.
Fara "binecuvantarea" veterinarului, DE CE sa faci "experimente" din astea
de exemplu paracetamolul este otrava pentru caini, pentru ca ficatul lor pur si simplu nu pot sa il proceseze
Chiar dacă veterinarul ti ar zice sa i dai, nurofen/ibuprofen poate da oricui alergie sau reacții adverse puternice, cum este ulcerul.
Nu cred ca este indicat.Nu ai de unde stii cum reactioneaza corpul ei la Nurofen.Si eu am catelul care tuseste am mers la doctor/farmacie de animale si mi-au prescris niste pastile, momentan astept sa vad daca ii trece, iti sugerez acelasi lucru, daca nu functioneaza cu pastile mergi cu ea la veterinar, poate este racita la plamani