| lifeForJesus a întrebat:

E posibil și asa ceva? Citez:

Presa din Munchen... Poli Timisoara-VFB Stuttgart
"Cei mai frumosi suporteri din Europa, cea mai frumoasa atmosfera traita vreodata de reporterii nostri pe un stadion de fotbal. Publicul Timisorean este cu siguranta cel mai fair-play si cel mai educat din cate ne-a fost dat sa vedem. Timisoara per ansamblu a dat o lectie de civilizatie, cu care unii suporteri germani nu erau obisnuiti, in special cei care au avut in ultimii ani deplasari in bucuresti. Ceea ce s-a intamplat in oras, inaintea meciului, pe stadion, in timpul meciului si prestatia "ultrasilor" Romani dupa meci, a fost o lectie de civilizatie, un exemplu de urmat."

8 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu cred ca da.

| ina a răspuns:

Eh, nu aveam ce face decat sa-i credem pe reporteri. Oricum, eu am auzit ca timisorenii sunt destul de civilizati.

| iri a răspuns:

Da, este posibil big grin nu cred ca vom citi asemenea articole despre suporterii unei echipe din capitala. Imi place fotbalul, il urmaresc si de la varsta de un an vad meciurile echipei favorite pe stadion (cele de acasa). Echipa favorita fiind echipa locala, bineinteles. Dar suporterii timisoreni sunt cu adevarat minunati. Sunt de parere ca in Romania "Polistii" sunt cei care isi sustin favoritii in cel mai frumos mod.

| Munchkin a răspuns:

Wow. Mira-m-aş...
În orice caz, pentru toate există un început.

| dadaaaaa a răspuns:

♥Lα Tiмişoαяα sє iuвeşte ηu se dīsсuтa♥

te amo Poli... ole ola traiasca viola laughing

noi suntem the best sa nu zic continuarea ca suna urat laughing

| Joyo a răspuns:

Poi cred ca au dreptate... Fata de alti suporteri din Romania, cei de la Timisoare sunt extraordinari... Chiar au dreptate! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca te laudasi, tu polistule...FORZA STIINTA!

| Rasta Man! a răspuns:

Fortza Viola!