7 răspunsuri:
| GenetiX a răspuns:

Majoritatea acelor imagini sunt de la abatoare Chinezesti. Deci mai cauta.

| Candice a răspuns:

straight face Rusine sa le fie

| pwp a răspuns:

Ce i-as spanzura pe acei oameni!

| littlenicky a răspuns:

Nu doar ca e tara abuzurilor contra animalelor.nu stiu la altii, dar Romania e pe primul loc la orice fel de(in)activitate(a se interpreta dupa vointa.)

| Mihai_7170 a răspuns:

Este tara abuzurilor,dar mai intai sa se rezolve problema cainilor comunitari... apoi sa aplice acea lege a protectiei animalelor,si atunci toata lumea va fi impacata,dar nu ai cum sa aplici legea protectiei animalelor daca animalele de pe strada nu sunt luate mai intai cele fara stapan, deoarece poate fi un posibil atac si nu ai cums a te aperi ca sar politstii care mai nou protejeaza animalele fara stapan, iar cand vine unu care are un caine in proprietatea lui cu tot vternar etc etc i se zice ca cica nu se ocupa de cazuri cu animale.Si va mai zic ceva, cand taieti vitelul si mielul ca sa il puneti sandwich aia nu se pune ca brutalitate?

| MissJupiter a răspuns:

Catelul meu a fost impuscat de hingeri cu mine de fata si a luat-o la fuga chiar sub rotile unei masini. L-am dus la doctor dar nu a putut face nimic crying

| BeastMaster a răspuns:

Da. dat fiind faptul ca parintii mei lucreaza in domeniul animaleor am gastit un dosar pe acasa tocmai despre abuzurile contra animalelor. Deci in Romania anual sunt omorate cu sange rece mii de animale dar nimeni nu face nimic inpotriva doar pentru ca sunt animale, poate doar o mica amenda de 100-200 de lei dar astfel de oameni merita sa fie omorati!