| 11bya a întrebat:

E urgent! Am un pechinez de 2 ani si a plecat aseara de acasa.Mai pleca el cateodata,dar se intorcea inapoi sanatos.(stam la tara)Toata noaptea a lipsit si dimineata l-am gasit stand jos, dar nu putea sa se ridice.Are piciorul drept din spate partea de susfoarte umflata si spre inauntrul piciorului are o pata mare de un rosu inchis(cred ca e sange).Nu poate sa calce pe acel picior.Ce are? Ce trebuie sa fac? Nu este niciun veterinar prin preajma ca sa poata sa dea un verdict.

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Doar un veterinar, în urma unui consult, îi poate da, un diagnostic! Are nevoie de o radiografie, poate că are o fractură/piciorul rupt etc...
Ia-l în brațe și du-l la un veterinar, la oraș! La nevoie, dacă-ți iubești cățelușul, poți găsi și un mijloc de transport (autobuz, mașină de ocazie etc), dacă ai voință! Nu-l ajută cu nimic, dacă te rezumi la a-i plânge de milă. Du-l la medic, fiindcă suferă mult...

| lpavel a răspuns:

A primit o bataie zdravana de la un caine mai mare sau un om, dar stai linistit, dupa 1 saptamana va fi bine, se va vindeca! Bafta!