anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E vorba despre pisica mea.
E o pisică micuță cu ochii albaștri și o codiță atât de dulce, dar s-a lovit groaznic la ochi. Are un ochi verde și e roșie în jurul ochilor, mă sperie tare. Ar putea avea ochiul spart(vorbesc de o rană direct pe iris)? Mama mea a încercat să îi pună picături în ochi, a reușit, dar mă îndoiesc că va merge.

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Mergi la veterinar

insa tin sa te anunt ca esti speriata degeaba, pentru ca o pisica ABSOLUT OARBA se descurca foarte bine atat timp cat sta numai in casa, chiar la nivelul ca nu pare oarba DELOC, are de a face cu mustatile care o ajuta serios sa simta tot ce se afla in jurul eiwinking

Răspuns Apreciat de Editori
| iamprettybored a răspuns:

Mergi cu ea de urgenta la veterinar! Exista cabinete veterinare deschise si duminica sau care vin la cabinet dacă primesc urgente. Până ajungeti la cabinet, puteti merge si la o farmacie veterinara, insa până la urma trebuie consultata de un veterinar ca sa-i puna un diagnostic corect si să o trateze cum trebuie.

NU folositi medicamente pentru oameni pe animale, decat la recomandarea medicului veterinar! Pisicile au o fiziologie diferita de a noastra si multe lucruri care noua ne fac bine, lor le fac rău.

Noi nu stim CUM s-a lovit, nu avem studiile necesare sa iti spunem ce rana are, du-te la un veterinar de urgenta cu ea.

2 răspunsuri:
| MayongoStamly20 a răspuns:

Si cățelul meu are asa la un ochii, nu stiu dc