Da... si eu vizionam filmulete de genul asta. Eu unu m-am multumit doar cu a fi "minimaginian" pentru prieteni si pentru profu` de psihologie care mi-a luat cartile ca jucam macao in ora . Cel mai des faceam faza cu cartea pe geam, sau aparea cartea care o spunea respectivul la el prin buzunar sau in diferite locuri. Am si eu cateva videoclipuri facute cu telefonul.
La 1. si 2. stiu secretul , nu am sa-l divulg si 3. si 4. sunt un pic mai greu de facut probabil, nu am aprofundat asa de mult acest subiect, al iluzionismului.
@georgiianna
mno nu cred ca am eu norocu ala. desi ala o fost visu meu de mic:X.mersi oricum:*
@alecs871
dc te-ai lasat? cunosc f multi prieteni iluzionisti care castiga bani f buni din asta, dar doar pentru ca sau tzinut:pe.si app, mie unu mi s pare mai dificil nr 1 decat nr 3. dar nr 4 mi-a luat ceva ore de exercitziu
@mumoasa
mersi ink odata:*. si mno, am atatea hobbyuri ca nici nu stiu c vreau sa ajung
Da, ce sa zic, poate daca ma tineam ajungeam si eu sa fac trucuri la copiii de gradinita. Pana acum m-am multumit decat cu faima celor din jur. Am lasac cu gura cascata cel mai mult pe unu, i-am facut faza cu cartea zisa de el pe geam, pe la el prin buzunare, faza aia, 4 carti in mana si fac sa para ca am vreo 12 .
Ma apucasem si eu intr-un timp de astea dar nu am avut ambitie si m-am lasat
u insa sa nu te lasi ai mult talent si contiua tot asasa ne mai prezinti trucuri
pls
A , si faza cu sfoara pe care o tai in doua si dupa-aia o innod si iese ca noua si cu scrumul de tigara pus in mana stanga si apare in mana dreapta.
Am si eu niste colegi care fac chestii de genu...desi sunt un pic mai.anyway ai zis ca .ai facut o pauza... oricum esti bun KEEP goin`incerca din toateumpleti viata cu chestiile care iti plac [voleiul].si incerca sa devii cat mai bun la ele:d...
Bv, ti-am vazut videouletzele si esti chiar bun:Xeu am puteri paranormale^^