| Dany3103 a întrebat:

Este adevarat ca caini (scuzati cacofonia) de la o anumita varsta orbesc?

22 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu, nu orbesc doar ca scade calitatea vazului.

| DeyCj a răspuns:

și câinii sunt ca oamenii, de la o vârstă înbătrănesc și ei și e normal să le slăbească vederea auzul și să devină innactivi.Nu e o regulă depinde de la câine la câine asta(părerea mea), cum o fost crescut și de alți factori cum ar fi stresul și altele.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, of course!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| MotanuJmekerit a răspuns:

Pai daca sunt foarte batrani nu neaparat orbesc dar li se reduce vazul adica o sa vada putin mai rau sau pot si orbi... Daca are noroc sa dea o masina peste el orbeste de totwinking Funda? big grin big grin big grin

| LiviuuuXD a răspuns:

Da, depinde cati ani traieste cainele. Eu cred ca de pe la 13-14 ani, dar ei nu orbesc cum orbesc oamenii, ei au vazul mai puternic, stiai? De asta cainii mai pot vedea fata de unii oameni. Oricum o sa vada cam in ceata. Si le slabeste si auzul. Unii caini raman doar pe o ureche, daca ai un caine batran sa stii ca nu o sa fie prea vioi.

| motherfuckerstyle a răspuns:

Depinde de caine, de varsta lui sau daca sufera de vreo boala.

| PiTbuLuL a răspuns:

Nu dar o sa vada mai greu ca noi oameni.

| Sup3rN0va a răspuns:

E posibil ca orce caine..se poate intampla rar depinde cum si in ce fel il loveste vreo boala.Cunosc un caine de 13 ani care a surzit dar de vazut vede foarte bine.

| RazvanelStefanel a răspuns:

Depinde cum e ingrijit daca il tine in casa il spala are grija nu poate orbi dar nu vede chiar bine la batranete

| Dany3103 explică (pentru RazvanelStefanel):

Are si camera lui in casa, asa ca...

Răspuns utilizator avertizat
| zoeZoe a răspuns:

Nu orbesc de-a binelea dar e ca la oamenii batrani, nu prea mai vad sad

| maryo238 a răspuns:

Nu neaparat, e adevarat ca, cu cat inainteaza in varsta cu atat toate simturile scad, la unii mai putin, la altii mai mult. dar nu orbesc toti neaparat.

| TarjaTurunenFan a răspuns:

Orbesc ori de batranete ori daca s-a ranit, asta doar in cazul anumitor caini.

| RappMusicc a răspuns:

Ce tampenie! Nu! Doar ca nu mai vad asa de clar cum vad la "tinerete"

| Outspoken19 a răspuns:

La batranete li se reduce vederea, dar nu orbesc

| MissIoana2002 a răspuns:

Cainii nu orbesc neaparat la batranete.Sunt ca si oamenii fiecare simt dispare cate putin o data cu varsta.Cainii sunt orbii,, neaparat'' din cate stiu. Sper ca te-am ajutat!

| BlueLagoon97 a răspuns:

Nu neaparat.

| termcapricious a răspuns:

Nu orbesc, asta se intampla din cauza bolilor, dar nu orbesc happy

| termcapricious a răspuns:

Nu orbesc neaparat depinde de ce boala are

| MariaIzabella a răspuns:

Tot ce pot sa spun e ca caini mai batrani pot sa orbesca dar si cand sunt tineri cum ar fi rasa shar-pai ei pot sa orbeasca la cateva LUNI!