Da este adevarat. Eu am multe pisici si mi-a nascut pisicuta dar fiindca m-am uitat mult la iei ia mancat.Iti recomand daca nu vrei sai manance sau sai paraseasca sa nu te mai uiti la ei. Funda?
Nu. Eu asa am facut cu pisoiul meu si nu l-a mancat pisica sau l-a parasit. Doamne fereste! Cine ti-a zis asa ceva?
Nu asta e doar o superstitie ca alte sute de exemple de genu asta. nu e adevarat. funda? te rog. mersi
Nu, dar nu e bine sa i deranjezi mai ales daca mata e mai salbatica ca va muta puii intr-un alt loc, de parasit nu cred ca i-ar parasi.
Nu,dar daca mata e mai salbatica, nu-i bine sa i deranjezi ca poate ca va muta puii intr-un alt loc, de parasit nu cred ca i va parasi, dar daca a fatat prima data sunt sanse mari ca puii sa nu supravietuieasca.
Nu,dar nu e bine sa i tot deranjezi, mai ales daca e salbatica ca poate va muta puii intr-un alt loc.
Nu e bine sa i tot deranjezi, mai ales daca e salbatica ca poate va muta puii intr-un alt loc.
Si eu am pui de pisica si ma holbez toata ziua la el si pisica mea nu ii face nimic. Totusi cred ca macar o saptamana dupa ce a nascut ar trebui sa ii lasi singuri
Ajutorrrrrr va rog sa dati un vot SPAM/user/rebelamada.html pentru ca biata pisica e lesinata de foame si nu am bani sa-i iau de mancate un vot e o sansa pentru biata de ea