| mardeamor a întrebat:

Este adevarat ca un caine ii e credincios stapanului si atunci cand stapanul sufera si el sufera la fel?happymersi

7 răspunsuri:
| Patricia a răspuns:

Da

| Uw33Ty a răspuns:

Da este adevarat el simte si te vede si incearca sa treci de acel moment vine si da cu bouletul lui in mana ta ca sa il iei in brate si sa uit de tot este foarte dragut :X si eu am unul si asa imi face :X

| AFRICANU a răspuns:

Da e adevarat.Cand mananci tu mananca si el cand faci sex face si el cand dormi si el s. a. m. d
laughing

April
| April a răspuns:

Ei, nu chiar; cainele are mereu chef de joaca, dar este drept ca, daca observa ca nu-i dai atentie si esti abatut se opreste si te priveste cu ochi mai parand a spune:"Ce s-a intamplat? Ieri, pe vremea asta te jucai cu mine?'"Si de cate ori ma priveste asa cainele meu, imi dau seama ca nu intelege motivele omenesti de suparare, daca ar fi in pericol sa-i ia cineva osul ar intelege. Dar asa, din senin si fara vreo pricina evidenta de ce sa suferi?"Tare mai complicati lucrurile voi, oamenii!"pare a spune privirea nedumerita a cainelui.Si n-as zice ca nu are dreptate...

| remus a răspuns:

Foarte adevarat, rar vei gasi in randul prietenilor umani, devotamentul, iubirea si sacrificiul unui prieten adevarat cum este un cainele, o spun din proprie experienta, vezi avatarul meu.

| katy a răspuns:

Nu doar cainii, in general animalele simt cand stapanului ii este rau sau daca e suparat si tot el iti este alaturi in orice moment

| brunetzik07102011 a răspuns:

Buna. uita-te la filmul HACHIKO.si ai sa-ti dai seama de mult mai multe lucruri.:*