| B3Bytza a întrebat:

Este bine daca faci baie la un pui de pisica de o saptamana? nici nu li s-au dezlipit ochisorii asa ca nu exista riscul sa le intre apa sau sampon in ochi... dar oare sunt prea mici?

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este total contraindicat! Este prea mic!

| Zenithf a răspuns:

Cum zice @roxy, ii spala mama lor. Sunt mici si abia isi mentin caldura corpului acolo in cuibul lor. Nici nu ar trebui sa-i atingi, ca mama lor simte miros strain si poate sa-i abandoneze.

| CARMENCITA a răspuns:

Sunt prea mici.Racesc si pot muri.Stergei cu o carpa uscata. Ii spala mama lor sau daca nu eu zic sa nu-i speli. Daca sunt foarte murdari intreaba un veterinar ce sa faci.

| chupachups1234 a răspuns:

De ce vrei sa-i faci baie daca are doar o saptamana?

| thealchemist a răspuns:

In primul rind de ce sa ii faci baie?
pisica are nevoie de baie numai in cazuri exceptionale, altfel o torturezi degeaba.

| kittycat_9803 a răspuns:

Sa nu cumva sa le faci baie! dar ce ai cu ei? lasa-i in pace ca n-au cum sa fie prea murdari.

| Ancestralsoul a răspuns:

Pisicile oricum sunt mai curate de felul lor decat un caine, deci neesitatea de a le imbaia e mult mai scazuta, insa sub nici o forma la aceasta varsta! Cum a spus si Roxy, are grija mamica de ei destul timp.

| roxy_2350 a răspuns:

Nu este bine sa ii faci baie. e prea mic. oricum il spala pisica.

| Alecsie. a răspuns:

Nici prin cap sa nu-ti treaca sa le faci baie eu am grija de niste pisoi nou nascuti afara si nu sunt murdari daca au cumva purici sa nu le dau cu pudra sau cu frontline contra lor pentru ca daca ii spala maam poate inghiti si ii va face rau lasa-i asa ca cum au spus si alti ii spala mama lor

| alexu_1758 a răspuns:

Nu cu siguranta nu e bine, sunt prea miciwinking
pot sa raceasca
in schimb poti sa le dai cu un prosop umezit peste blanawinking
daca le faci baie de acum o sa raceasca, asteapta sa se faca mai mariwinking

Răspuns utilizator avertizat
| xxxxxcata a răspuns:

Normal că nu.

| Darius_5936 a răspuns:

Ar fi bine sa incerci cu sampon special pentru pisici. atat pentru cele mari cat si pentru ''pui''... ai grija!:*

Întrebări similare