Nu te pricepi, cautam pe cineva care e veterinar sau macar expert tehnician in animale.
Scuze am glumit Ce mai faci?
Pai, am spus ca am avut o problema cu o chinchilla, si asteptam sa-mi raspunzi daca te pricepi la aceasta rasa de animale.
A stat la o temperatura mai mare decat cea la care trebuie sa stea ei, cand m-am dus la ea era cam lesinata, am trezit-o si se dadea de pe o parte pe alta, am luat-o usor si era moale, am intrat cu ea intr-un loc mai racoros si parca isi mai revenise putin si incerca sa se ridice pe picioare, dar nu putea... apoi a inceput sa stea numai pe o parte (stanga) si daca o miscam sa stea normal incepea sa se zbata cu tendinta de a se strange (botul il ducea catre labute), am stat cu ea ore intregi cu speranta ca isi va reveni, la un moment dat a inceput sa se zbata intr-una apoi am linistit-o pentru aproximativ 30 de minute, si incepea sa se incordeze si sa se lungeasca, a facut asta cam de 4 ori, apoi am mai asteptat putin si am vazut ca nu mai respira, am ridicat-o usor incercand sa o masez dar fara rost, simteam cum inima se chinuie sa mai bata si pana la urma s-a oprit.