Probabil ii amortise mana, iar creierul incerca sa il atentioneze ca si atunci cand iti este sete si visezi tot felul' de chestii legate de apa.
Sau cand visezi ca faci pe tine si chiar faci.aia e o chestie tare )
Indeed
Poate nu ar trebui sa se mai uite seara la filme! Sa stii ca afecteaza emotional si nu numai! De aia sunt cotate sub 12, 15, 18 ani.Probabil mai vazuse undeva fazele alea si i-au aparut in minte printr-un vis cand dormea, iar el era in rolul principal!
Si eu o data am visat ca faceam sex cu o nimfomana, cand m-am trezit aveam urme de bici pe spate
Vb cu mama ta sa ii mai faca o fericire lu taicatu, vad ca a innebunit
Foarte ciudat... am mai auzit de multe ori de asemenea visuri si ca se trezea zgariat sau curgandu-i sange! Si mie mi s-a intamplat sa visez ceva si cand m-am trezit m-am trezit zgariat la ambele maini si pe gat. Sincer nu stiu de ce, dar te cred 100%(spun asta deoarece sunt multi care nu cred).
Ar fi putut sa se miste in timp ce dormea, fiind agitat si stresat din cauza a ceea ce se petrecea in vis si sa se loveasca cu mana ori de pat ori de vreun obiect din apropiere. In cazul in care ti se pare putin probabil, uita-te la semnificatia visului : http://www.cevisez.ro/interpretare-vis-mana-v872.html. (Acolo poti cauta si alte elemente cheie ). Sper sa-ti fie de folos! Bafta!