| Denis470 a întrebat:

Este dimineata si tata isi bea cafeaua in bucatarie.Eu deschid frigiderul imi iau cutia ccu lapte si ma pun la masa.Tata era ganditor si l-am intrebat de ce,iar el mi-a zis ca a avut un vis ciudat.

Se facea ca era intr-o piata mare.Oamenii erau imbracati ciudat.Barbatii in costum sau frac ,iar femeile in rochii stufoase.El credea ca sunt ciudat imbracati dar totusi toti se uitau la el de parca era de pe Luna.(mentionez ca era imbracat in blugi si pulover).A mers putin si ceva i-a sarit in ochi:un ziar era pe jos si pe el scria iulie 1811.Atunci s-a panicat .Credea ca era la camera ascunsa dar pana la urma a realizat ca nu e o gluma.Chiar s-a intors in timp si apoi isi amintise daca face ceva semnificativ poate schiimba viitorul.Asa ca a mers la un birt gandinduse la c ear putea face sa se intoarca in present.Deodata s-au auzit tipete de afara.Toata lumea a iesit din birt sa vada ce se intampla.Cand a iesit si tata a vazut cum 2 oameni erau cu pistolul unul la gatul celuilalt,iar in spatele lor erau zeci de oameni cu cutite.Unul din cei doi a tras.Liniste de mormant.Apoi toata lumea a rasuflat usurata cand au realizat ca glontul se blocase pe teava.Oamenii inarmati cu cutite au inceput sa se bata ,iar ceilalti fugeau.Nu se mai tinea cont daca era copil, femeie sau barbat,fiecare fugea sa scape,iar in multime tata a cazut si s-a lovit la mana.Cand a cazut imediat s-a trezit transpirat dar il durea mana la care se lovise in vis.

Asta il pusese pe ganduri.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta mai bine o ziceai la postul de radio.

| slapnenorocit a răspuns:

Probabil ii amortise mana, iar creierul incerca sa il atentioneze ca si atunci cand iti este sete si visezi tot felul' de chestii legate de apa.

| seby4music a răspuns (pentru slapnenorocit):

Sau cand visezi ca faci pe tine si chiar faci.aia e o chestie tare rolling on the floor)

| slapnenorocit a răspuns (pentru seby4music):

Indeed laughing

| Magnifico a răspuns:

Poate nu ar trebui sa se mai uite seara la filme! Sa stii ca afecteaza emotional si nu numai! De aia sunt cotate sub 12, 15, 18 ani.Probabil mai vazuse undeva fazele alea si i-au aparut in minte printr-un vis cand dormea, iar el era in rolul principal!

| seby4music a răspuns:

Si eu o data am visat ca faceam sex cu o nimfomana, cand m-am trezit aveam urme de bici pe spate straight face

| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns:

Vb cu mama ta sa ii mai faca o fericire lu taicatu, vad ca a innebunitbig grin

| WhoWhoWho a răspuns:

Foarte ciudat... am mai auzit de multe ori de asemenea visuri si ca se trezea zgariat sau curgandu-i sange! Si mie mi s-a intamplat sa visez ceva si cand m-am trezit m-am trezit zgariat la ambele maini si pe gat. Sincer nu stiu de ce, dar te cred 100%(spun asta deoarece sunt multi care nu cred).

| HeiwaHaNeul a răspuns:

Ar fi putut sa se miste in timp ce dormea, fiind agitat si stresat din cauza a ceea ce se petrecea in vis si sa se loveasca cu mana ori de pat ori de vreun obiect din apropiere. In cazul in care ti se pare putin probabil, uita-te la semnificatia visului : http://www.cevisez.ro/interpretare-vis-mana-v872.html. (Acolo poti cauta si alte elemente cheie ). Sper sa-ti fie de folos! Bafta!