Pedigree este cea mai proasta mancare pentru caini. Putina documentatie pe internet daca ai fi facut nu mai puneai intrebarea asta. Tu de ce crezi ca e ieftina mancarea? Daca peste 5 ani vrei sa ajungi cu el pe perfuzie da-i pedigree. Si la cati caini am crescut si cate am auzit si vazut DA, stiu mai bine ca tine.
Am vazut ca cineva ti-a enumerat deja niste marci bune. Ai de unde alege. Ai mare grija cu alimentatia cainelui. Cainii sunt extrem de sensibili. Vei vedea cand o sa-l scoti afara si o sa manance o bucatica de ceva de pe jos ca asa fac ei cand sunt mici. O sa vezi atunci cum o sa vomite, cum o sa aiba diaree, o sa te speri si la cat de neglijenta esti tu sigur o sa ajungi la veterinar cu el (probabil mingii in intestin). Abia atunci o sa-ti dai seama cat de sensibili sunt si poate o sa te schimbi si o sa-l cresti cum trebuie.
Hrana trebuie cumparata in functie de greutatea si statura fiecarui catel. Scrie pe fiecare ambalaj de mancare carei greutati ii este destinata, asa ca trebuie doar sa citesti.
E ok numele, tie trebuie sa iti placa nu noua.Nu lua pedigree, pedigree sucks.Iti enumar eu cateva nume,vezi si tu in care te incadrezi.
Acana,Eukanuba, Orijen, Royal Canin, Bosch, Brit