| FELIXER a întrebat:

Este in regula de a avea un vultur ca si animal de companie?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Este in regula... vultur ca si animal de companie?"

incearcă să te imaginezi cu el in parc sau pe o terasă/cofetărie. E in regulă?

| FELIXER explică (pentru sierra1):

Nu dar mie imi plac vulturii si din aceasta cauza vreau sa am unul, il dresez si din cate stiu, nu tu alegi vulturul. El te alege pe tine dupa aparente si destula inima curata deoarece el te simte la suflet, si din aceasta cauza vr sa am unul

| sierra1 a răspuns (pentru FELIXER):

Majoritatea (dacă nu cumva toate) speciile sunt protejate. Deci ar fi o problemă...

| Eireann a răspuns (pentru FELIXER):

Se pot dresa soimii, nu vulturii.

| MrAM a răspuns (pentru FELIXER):

Te-ai uitat la prea multe filme/desene animate. Sub anumite conditii poti detine unul si asta nu te include pe tine categoric. Daca are anumite probleme de sanatate se poate tine in captivitate din cate stiu, daca nu e posibil a se reintroduce in mediul natural.
Trebuie sa indeplinesti anumite conditii refiritoare la spatiu, hrana si altele pentru a fi legal.

| FELIXER explică (pentru MrAM):

Pai da, dar acum depinde de mediu si de hrana iar eu daca reusesc sa imblanzesc unul, hrana nu e o problema, deoarece vulturii consuma animale vii, nu moarte, si deci nu e o problema, ca il pot lasa liber dar stiu eu ce am de facut ca sa fie animalul meu de companie

Sincer, sansele tale sunt slim to none. Daca faci rost de unul sa ne anunti si pe noi laughing

| FELIXER explică (pentru MrAM):

Macar eu am tupeul sa o fac, spre deosebire de tine care fuge in fata pericolului -_-

Aici nu e vorba de tupeu. E vorba de ce e legal si moral, iti inteleg frustrarea insa motivul e unul egoist. Se numesc animale salbatice si protejate de lege din anumite motive.

| Legion7X a răspuns:

Nu. Trebuie să fie liber. Este o pasare de pradă. Se obisnuieste greu

| GeorgeGamer790 a răspuns:

Daca stai la casa da