Ca sa fie legal ai nevoie de autorizatie dar stai calm nu trebuie sa fii cine stie ce cercetator sa o obtii ci doar sa ai suficieni spatii si sa dovedesti ca esti apt sal ingrijesti adica ca ii poti oferi conditii de viata, apa, mancare etc.
Lupul este ocrotit de lege, fiind pe cale de disparitie nu poti sa-l deti ca si animal de companie.Respecte
Du-te la veterinar te va lamuri nu cred ca e legal si trebuie sa i faci cusca mare cu toate dotarile
Cred ca da dar totusi cred ca ai nevoie de o legitimatie sau autrizare sau ceva de genu dar e tare ca si un lup ca animal de companie, multe bafta si super sa nu te muste))/
Cred ca trebuie sa te interesezi bine. S-ar putea sa trebuiasca sa declari asta pe proprie raspundere si sa il cresti de mic pentru ca sunt animale salbatice. Trebuie sa ai anumite conditii pentru al creste.
Habar nu am daca e legal insa ca sa nu se teama de tine si sa se comporte normal trebuie sa intri in contact cu el de la 2 saptamani (cand inca e surd si orb), atunci incepand perioada de socializare si terminandu-se la 4 saptamani din cate tin minte (spre deosebire de caini la cere perioada de socializare incepe la 4 saptamani si se termina la 8). oricum iti urez bafta, caci au nevoie de muuuuuuuuult spatiu.
Buna,da cred ca da Daca unii tin serpi, un lup e suta la suta accetabil Funda plz?
Nu cred, dar de ce ai vrea sa faci asta? Ce spui de un papagal sau un hamster?
Pai vreau si eu ceva cu care sa ma laud cand ies in oras )
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: