| DenisIonut01 a întrebat:

Este pe aici vreun columbofil?

Acum vreo 3 luni doi porumbei s-au obisnuit cu mine si le dadeam mancare deci si-au facut cuib langa geamul meu la balcon este un patrat cu pamant care nu e plin si au facut acol un pui si a crescut destul de mare incat a inceput sa zboare si supa vreo o saptamana de cand a inceput sa zboare nu am mai fost acasa si nu le-am mai dat mancare 2 zile si cand m-am intors ma tot uitam dupa pui dar nu mai era doar parinti si el disparuse de cateva zile si cand ma uit in cuibul lor vad puiul mort (repet era maricel ca incepuse sa zboare) nu stiu sigur daca e puiu lor ala mort de acol dar asa pare si puiu lor nu il mai vad. Nu stiu de ce a murit, ma gandesc ca ceilalti erau gelosi ca astia primesc mancare si ei, sa fi murit ca nu i-am mai dat mancare 2 zile sau nu stiu ce s-a intamplat.

Intrebarea este Porumbelul mort de in cuibul lor de ce a murit? si puiul il iau parintii si il duc sau trebuie sa il iau eu?

Răspuns Câştigător
| Lego_Pante_1995 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta. puiul avea aceeasi marime ca cel mort? Daca da, atunci l era cel mort.Parintii puiului nu ii pot aduce mancare nonstop...Asa ca daca vroiai sa reziste si se intorcea cat timp erai tu plecat ai fi putut cumpara o chestie cu apa speciala pentru porumbei si papagali o agatai de balcun si puiul putea bea apa si manca mancare.Imi pare rau pentru el dar daca vei mai avea nevoie de ajutor asta e un sfat bun... Funda?

| DenisIonut01 explică (pentru Lego_Pante_1995):

1.nu am cerut un sfat ci un raspuns
2.nu am voie sa le dau mancare ca urla vecinii, eu le dau asa cand nu se aduna multi porumbei ci doar familia aia
3.o fi murit de la apa caci apa i-am pus doar odata si nu a baut si nu i-am mai pus
4.o sa mai astept daca nu primesti funda...

| Lego_Pante_1995 a răspuns (pentru DenisIonut01):

Ok...
Atunci habar nu am poate ca apa e devina

2 răspunsuri: