| SteelShadow a întrebat:

Este posibil ca o cățea sterilizată să mai fete?
Am o cățea ciobănesc, am sterilizat-o acum un an, dar am observat de curând că s-a mai îngrășat puțin și pare a avea mameloanele puțin lăsate. Ea stă în fiecare seară câteva ore alături de băiatul ei (are 2ani) liberi într-o curte. Este oare posibil să se fi împerecheat? Să facă pui chiar dacă a fost sterilizată?
Vă rog să mă lămuriți că am dat în disperare!
Răspunsuri doar de la cunoscători, vă rog.

Mulțumesc!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este sterilizata nu mai poate face pui. De la sterilizat se ingrasa, asa ca ai grija cu alimentatia. Nu stiu sigur daca poate face lactatie falsa cand este sterilizata.

| Imstrong a răspuns:

Nu,stai linistita ca nu poate! Ele se ingrasa dupa prima sterilizare.Si poate fi si de la mancare.
Deci nu poate big grin
Pa, pa happy

| SteelShadow explică:

Ingrasatul este absolut normal dupa sterilizare, dar mameloanele lasate ma ingrijoreaza.

Răspuns utilizator avertizat
| kaliseei a răspuns:

Normal că nu mai are cum să mai dea naștere unor puișori din moment ce nu mai are utere și ovare (organe fundamentale pentru procreere).
S-a îngrășat din cauza hormonilor pentru că este sterilizată. Stai liniștită, dăi mâncare adecvata unei cățele sterilizate și gata!

| Francyxx a răspuns:

Nu nu poate sa fete dupa ce e sterilizata ...Si catelusa mea s-a ingrasat dupa ce a fost stgerilizata...Dar nu nu poa

| SteelShadow explică (pentru Francyxx):

Povestea cu ingrasatul o stiu si eu. pe mine ma ingrijoreaza mameloanele...