| Legion7X a întrebat:

Este unul la mine în cartier care tot dă drumul la un pitbul în parc fiind fără lesă, fără botniță spunând că nu mușcă iar deseori în parc se mai adună copii de grădiniță, sau în special copii mici este normal așa ceva?
Și culmea este faptul că dacă vine unul și dă drumul la un câine din acesta periculos copiază modelul și altul.
Am și eu un cățeluș dar de fiecare dată când trec prin parc și văd astfel de persoane cu câini de luptă dați drumul în secunda 2 am și plecat în altă zonă.
Uite aici este o știre puțin cam veche dar fenomenul continuă și acum chiar dacă a fost televizat.

https://youtu.be/7Lhm8T73pel

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Faci o plîngere la politie mergi la sectia de politie din zona ta si reclami.

| Kogaion a răspuns:

Nu, nu este normal, cel mai simplu, suni la politie fara sa te vada nimeni si le spui ca un caine periculos umbla dezlegat si fara botnita prin parc printre copii.

| dede93 a răspuns:

Nu mi se pare normal, ar trebui sa faci o plangere la politie cat de repede, mai ales ca aceasta rasa de caini sunt foarte agresivi si nu stti ce si cand ii apuca. Oricum stapanul va fi sanctionat deoarece la aceasta rasa sunt obligati sa nu iasa din casa fara bodnita.

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru dede93):

Cainii aia te capseaza daca te apropii fara sa te observe,daca mirosi a alt caine, daca te apropii de stapan, daca faci zgomot puternic, daca ii mangai sub falci sau pe cap, deasupra ochilor.Si daca capseaza, nu dau drumul usor.