Nu exista microbuze care fac curse intre localitati si orase pe acolo ca nu ar fi o problema pentru ei daca transporta 2 catelusi. Problema este sa ai cusca de transport.
Singura solutie sa te deplasezi tu.sau daca ai vreo cunostinta care are drum pe acolo cu masina, sa tii aduca.
Imi pare rau dar nu exista mijloace de transport (in comun) care sa transporte animale, nu le primesc nici Fan-Curier nici microbuze si nici nimic.
Sunt firme de curierat care transporta animale 100% un prieten a primit astfel porumbei din oradea insa trebuie sa ai cusca speciala
unde vrei sa-i duci departe? din tg jiu?
Uite cum e, transportul animalelor prin curier e ilegal si e caz penal/amenda, chiar nu mai stiu. Ma rog, esential e faptul ca nu se prea baga companiile la asa ceva, asa ca cel mai simplu e sa te deplasezi pana acolo cu o masina, sau daca cunosti vreo persoana care are drum, se rezolvi prin tren/autocar, iar dupa parerea mea, ultima varianta e destul de ok, deoarece dai 10-20 lei soferului si te-ai scos. Eventual, ii spui sa tina cainii in fata, si sa se mai uite la ei. Eu asa am facut, si totul a fost ok!
Succes!