Daca mananca ce trebuie nu are scaun moale sa ai nevoie sa o speli acolo...
car despre picioare alege doar apa. fara sampon sau sapun. ca deh, cainii mei stau in ploaie toata ziua, deci apa nu le face rau, dar samponul da.
cand ai zis "spal" eu am interpretat ca tot omul: sampon, frecare, clatire, etc. baga-l in cada cu apa la picioare, fa-i un masaj (sa scoti mizerie, ca doar stand in apa nu faci mare luxru) si usuca-i picioarele (si aici mai scazi din mizerii).
apa nu face rau nimanui. sampon sau orice solutie de spalt in exces...alta mancare de peste
O omori. cainele nu transpira prin piele ca la om sa refaca sebumul de pe piele. tu ii iei sebumul si ii faci blana praf. cainele se spsla de 2-3 ori pe an.
cine zice altfel decat sa zicem 5 spalari pe an e neinstruit. asta e regula universala la caini. neavand glande sudoripare in piele nicio rasa de canida.
Ii spal doar picioarele si putin la fund.....chiar atat e de periculos?
Uite cateva recomandari: http://www.animalutul.ro/......nele/1284/
Multumesc!
Daca mananca ce trebuie nu are scaun moale sa ai nevoie sa o speli acolo...
car despre picioare alege doar apa. fara sampon sau sapun. ca deh, cainii mei stau in ploaie toata ziua, deci apa nu le face rau, dar samponul da.
cand ai zis "spal" eu am interpretat ca tot omul: sampon, frecare, clatire, etc. baga-l in cada cu apa la picioare, fa-i un masaj (sa scoti mizerie, ca doar stand in apa nu faci mare luxru) si usuca-i picioarele (si aici mai scazi din mizerii).
apa nu face rau nimanui. sampon sau orice solutie de spalt in exces...alta mancare de peste
I s-a iritat pielea, asa a patit si cainele meu, incearca sa nu il mai speli, si daca il speli, spune-i si verisoarei tale sa nu mai foloseasca sampon la fiecare spalare, o sa aiba probleme cainele daca i se mai irita pielea mult timp.