Pai daca stai si cu parintii prietenei tale ai putea sa le spui ca nu esti nesupravegheata afara, si ca ai si adulti in preajma ta.Sigur de asta nu te lasa sa stai afara, pentru ca ei cred ca stai singura afara la ora aia, si e destul de periculos.
Bună.
La 10 ani ar trebui să vii acasă pe la 21-22. Trebuie să dormi ca să creşti mare.
Pa, pa.
Esti cam micuta sa stai asa tarziu afara.E bine ca nu stai nesupravegheata, dar culmea e ca doar te cearta in loc sa iti interzica asta. Gandeste'te si ca iti dereglezi somnul si nu e bine pentru varsta ta. Poate avea urmari in viitor. O sa ai insomnii etc.
La varsta ta ai nevoie de somn.
Stai mai aproape de casa ta daca vrei sa stai pana la 12-1-2 si spune-le unde te duci cu cine esti si ce faci sa nu mai fie ingrijorati.
Singurul lucru pe care il poti face e sa nu mai vii asa tarziu, vino si tu pe la 10 in casa si no sa.ti mai zica nimic.Eu asa fac.La 12 ani a-i mei stau afara pana pe la 10, 10 si ceva si mama nu.mi spune nimic cand vin acasa.Deci, vino mai devreme si no sa.ti mai zica nimic.
Funda?: o3
Esti prea mica ca sa stai asa de mult afara, eu care am 12 ani stau pana la 8:00
Doamne ce kestie roxis pan la 8 la 15 ani?
daca o yntreb pe mama ma lasa decat pan la 22:30