| AllyPisicutza a întrebat:

Eu am intrebare care m-a chinue de luni intregi, am avut o catelusa pechinez, ea avea 7 sau 8 luni (nu sunt sigura) intr-o zi in Iarna asta, dimineata cand m-am dus s-o vad era uda pe piept si la gurita de parca vomitase, tot statea in pat necajita, insa dupa acea si-a revenit si a mancat bobite pentru catei si lapte. mai spre seara s-a intamplat ceva oribil, catelusa era intinsa pe jos in iarba si se tot chinuia acolo pana a murit, nu am stiu ce sa fac cu ea, la veterinar era inchis fiindca era seara, multi mi-au spus ca e Jigodie, oare e adevarat? de la ce a luat-o si cum puteam s-o salvam? sad daca vreti s-a va lamuriti mai bine, intrebati-ma, ca nu am scris chiar toate detaliile...

14 răspunsuri:
| KinderBeeeib a răspuns:

Pai catelusa ta ar fi putut sta in prezenta a mai multi caini maidanezi si sa o ia sau daca ai vreun vecin mai enervant ar fi putut sa o otraveasca :( oricum legat de intrebarea de cum ai putea sa o salvezi raspunde acest site http://www.animale.ro/forum/showthread.php? 44570-Cum-salvati-un-caine-de-jigodie-sau-parvoviroza.
Imi pare rau de catelusa ta :( daca vrei vrea sa iti iei alta iti recomand bichon havanez deoarece sunt foarte draguti si am si eu 2 :)

| AllyPisicutza explică (pentru KinderBeeeib):

Nu a stat langa caini maidanezi si problema cu vecinul e foarte posibila, oricum nu cred ca vreau alt caine, nimeni nu o poate inlocui pe Lesi sad

| KinderBeeeib a răspuns (pentru AllyPisicutza):

Imi pare foarte rau pentru Lesi dar gandeste-te ca acum are un nou "stapan" mai bun si iubitor.Stiu ce durere simti si eu mi-am pierdut multe animale.

| AllyPisicutza explică (pentru KinderBeeeib):

Stiu, multumesc mult ^_^

| KinderBeeeib a răspuns (pentru AllyPisicutza):

Chiar nu ai pentru ce.

| AnnaAnnne a răspuns:

Sa nu fi gasit pe undeva otrava saracuta crying...

| AllyPisicutza explică (pentru AnnaAnnne):

Foarte posibil, s-a sti. :'(

| AnnaAnnne a răspuns (pentru AllyPisicutza):

sad Doamne, dar unde a gasit oare?

| AllyPisicutza explică (pentru AnnaAnnne):

Poate de la vecini nostri, sunt foarte murdar la ei si poate a gasit ceva soarece otravita si s-a jucat cu el sad

Răspuns utilizator avertizat
| denideni2000 a răspuns:

Poate avea vreo boala... acum depinde. nu a mai da si alte semne?

| AllyPisicutza explică (pentru denideni2000):

Pai avea ochi foarte rosii, tremura, nu a vrut s-a manance dimineata acea

| denideni2000 a răspuns (pentru AllyPisicutza):

Inseamna ca a fost ceva pe moment, ori otrava, ori o boala care se decopera mai greu. Are toate vaccinurile?

| AllyPisicutza explică (pentru denideni2000):

Nu chiar toate, domna doctor a uitat s-a ne spuna de unul asa ca nu l-a facut sad